Tizenharmadik Küldetés: Mt. Threshold Research Center

Ajánlott felszerelés:
Elsődleges fegyver: Zöld Babzsákos Shotgun
Másodlagos fegyver: 9mm-es pisztoly [FMJ tölténnyel]
Taktikai eszközök: Optiszonda 1x, CS Gáz 3x, Ajtóék 1x
Ajtótörő eszköz: C2-es töltet
Öltözék: Gázmaszk, Könnyű páncél

Elérkeztünk az utolsó pályához. Gondolom mondanom sem kell, hogy ez a legnehezebb és legösszetettebb küldetés az összes közül. Nagyon be kell osztanunk a felszerelésünket, ebben segít, hogy majdnem minden szobába több ajtó nyílik, így valamennyi ajtó alatt benézve az adott helyiségbe, megkönnyíti a dolgunkat. Továbbá a pályán lesz egy bőrönd, amit meg kell találni. Ez minden esetben a zöld ruhás, őszes hajú fickóval egy szobában lesz. Vegyünk hát egy nagy lélegzetet és vágjunk is bele!

Az indulási pont után közvetlenül lesz egy hatalmas terem. Ráadásul kétemeletes. Fölfelé egyelőre ne menjünk, a lenti ajtó alatt kukucskáljunk be! Itt majdnem mindig áll fegyveres. Lapuljunk a fal mellé és pisztollyal csalogassuk be! Ezután bemehetünk az ajtón és egy folyosót fogunk találni. Jobbra egyetlen ajtó van, azt egyelőre hagyjuk, balra pedig két duplaajtó. A kettő közül a baloldalit nézzük meg! Itt látunk majd egy újabb folyosót, három ajtóval és egy üveggel. Ha bűnöző is áll az ajtó mögött, akkor C2-t neki, majd a baloldali ajtót ékeljük ki! A másik két ajtót szondázzuk meg, de az üveg előtt nagyon óvatosan, lassan, csöndben és mindenféleképpen pisztollyal haladjunk el! Ha ezzel megvoltunk, menjünk vissza az előző folyosóra és a másik duplaajtót skubizzuk meg! Az amögött lévő két ajtó közül a baloldali ugyanabba a szobába vezet, mint az imént az a kettő, ahol az üveg volt. Most, hogy három irányból is megnéztük, a látottak alapján tisztítsuk meg a helyiséget!


Most menjünk vissza ki a harmadszorra lecsekkolt ajtón! Az ott lévő másik ajtó egyedüliként vezet a következő szobába (legalábbis a mi végigjátszásunk alapján). Ha 13 óránál áll fegyveres, akkor C2-zzük az ajtót, ha jobbra messze civillel esetleg, akkor Gáz, ha bárhol máshol, háttal az ajtónak, akkor Shotgunnal kapjuk el, ekkora kockázatot vállalnunk kell! Legelőször a 14 óránál lévő duplaajtóhoz menjünk és nézzünk be alatta! Ezután menjünk ahhoz az ajtóhoz, ami az indulásnál legelőször behatolt ajtótól jobbra helyezkedik el! A két szemszög alapján tisztítsuk meg a szobát! Ebbol a helyiségből egyetlen ajtó vezeet tovább. Amit alatta látunk, csak jegyezzük meg! Menjünk ki a duplaajtón! Az ott lévő másik két, eddig meg nem nézett ajtót most nézzük meg, majd a szürkén menjünk be és a következő szürke ajtót is szondázzuk meg! Ez a három ajtó megint csak egyazon terembe vezetnek. Itt rengeteg civilt fogunk találni, de ne feledjük, addig ne ordítsuk el magunkat, amíg nem biztonságos a szoba, különben a civilek biztonságát kockáztatjuk!


Most menjünk vissza a pálya legelejére és menjünk fel a lépcsőn! Ott a duplaajtót csak jegyezzük meg, a másikon menjünk be! Itt lehet fegyveres 10 és 13 óránál a barrikád mögött, többnyire mindkettő civillel, illetve messze az oszlop mögött. Továbbhaladás szempontjából könnyű dolgunk van, mert egyetlen út vezet ki innen. Itt egy ugyanolyan helyiség lesz, mint odalent a legelőször megtisztított szoba harmadik ajtajánál volt. Ha balra a duplaajtó nyitva van és fegyveresek állnak a folyosón, akkor többnyire nekünk háttal. Shotgunnal megsebezhetőek, de legelőször mindig a legtávolabbiba lőjünk és így tovább! Ezt a műveletet gyorsan kell végrehajtani, nehogy elszaladjanak! Ha nem akarunk akkora kockázatot vállalni, akkor dobhatunk gránátot, de később nagyobb szükség lesz rá. Az innen jobbra lévő duplaajtóhoz menjünk elsőnek! Hasonló folyosó, mint odalent, csak az ajtók nem ugyanúgy helyezkednek el és az üveg a másik oldalon van. Itt nem kell pisztollyal elhaladni előtte, mert odabent csak civilek vannak. Fegyveres csak abban az esetben lehet, ha korábban elmenekült. A folyosó legvégén az EXIT feliratú tábla alatti ajtó zsákutcába vezet. Ha úgy tetszik, mögötte nem lehet továbbmenni, de azért nézzük meg, mert elő-előfordulhat ott is bűnöző!



Most az üveghez képest átlósan elhelyezkedő ajtó alá nézzünk be, de csak jegyezzük meg! Menjünk ki balra a folyosóra és jobbra forduljunk! Ott lesz kettő duplaajtó. A baloldalit néztük meg kívülről, miután feljöttünk a lépcsőn. A másik mögött lesz egy szimplaajtó, ami az előbb megjegyzett ajtóval azonos szobába vezet. Ha az ajtóval szemben áll fegyveres, akkor használjunk C2-t, Ha jobbra az oszlop innenső oldalán, akkor C2 az először megnézett ajtóra! Innen egy irány visz tovább. Ha odabent szemben és/vagy 13 óránál áll fegyveres, akkor használjunk C2-t, amennyiben még maradt. Ha nincs már, akkor imádkozzunk, hogy 13 óránál ne álljon, mert ha áll, akkor felénk néz és ilyen esetben nem annyira buli Shotgunnal kísérletezni! Na de nézzük az optimális esetet! A következő szobában lesz egy lépcső lefelé, illetve az az üveg, amit a legelső folyosón láttunk, úgyhogy amit akkor esetleg megjegyeztünk a szobáról, azt most hasznosíthatjuk! Nem árt, ha legalább egy Gázunk van még. Mivel a lépcső alá és még számtalan helyre nem látunk, ezért ajánlatos Gázt dobni 11 óra irányába még fentről az ajtóból. Ez azért sem hátrány, mert ebben a teremben rengeteg civilhalál történik! Szépen, körültekintően menjünk le a lépcsőn! Előfordulhat gyanúsított-civil páros odalent jobbra, a fallal elkerített kis területen, illetve balra az ajtóhoz közeli részen. Utóbbi esetben a lábát meg tudjuk sebezni a bűnözőnek anélkül, hogy észrevenne! Az utolsó ajtóhoz érkeztünk. Az emögött húzódó szoba másik ajtaját ékeltük ki a pálya legelején. Itt minden esetben 3 civil van. Ámde terrorista is lehet, ha balra messze áll és még az előbb esetleg kettő gránátunk lett volna, akkor ide használjuk el a másikat! Ha az ajtóval szemben áll és még egészen kivételes esetben maradt volna C2-nk, akkor használjuk bátran, amennyiben nem, akkor csalogassuk ki!


Ezzel végigvittük a játékot!

A bejegyzés trackback címe:

https://swat4hq.blog.hu/api/trackback/id/tr905373568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása