Tizenegyedik Küldetés: The Wolcott Projects

Ajánlott felszerelés:
Elsődleges fegyver: Zöld Babzsákos Shotgun
Másodlagos fegyver: 9mm-es pisztoly [JHP tölténnyel]
Taktikai eszközök: Optiszonda 1x, CS Gáz 2x, Ajtóék 2x
Ajtótörő eszköz: C2-es töltet
Öltözék: Gázmaszk, Könnyű páncél

Aki elolvasta a több játékos esetében a végigjátszási útmutatót, az emlékezhet, hogy ezen a pályán 4 kulcsfontosságú ajtót ékeltünk ki. Ha itt is hasonlóképp cselekednénk, akkor gránátot nem tudnánk magunkkal vinni, elég nagy rizikót vállalva ezzel. Jóval kisebb áldozat az Ékek számát csökkenteni a Gázénál! A pálya egy romos épületben játszódik és rengeteg helyen be lehet jutni. Mi elintézzük, hogy kettővel kevesebb helyen lehessen.

A kezdőpont - egy televíziós műsor címéhez hasonlóan - házon kívül van. Szemben lesz egy út, balra pedig egy ajtó, azt ékeljük is ki hamar! Mielőtt elindulnánk az úton, a sarkon lesz egy konténer, amögé bújjunk el! Kihajolva adjunk le pár lövést pisztollyal a szemben lévő, átlósan elhelyezkedő zöld választófalra! Néhány pillanattal később egy fegyveres fog előtűnni a sarkon, nekünk háttal. Egyelőre semmiképp ne tartóztassuk le, hanem a sarkon alaposan nézzünk körül! Lesz egy ablak és egy lépcső lefelé. Ha az ablakból lőnek ránk, szedjük le pisztollyal, ha lentről, akkor shotgunnal! Odalent lesz egy konténer, illetve egy gerendákból ácsolt beugró rész egy ajtóval. Azon a kis részen, illetve a konténer mögött is lapulhat gyanúsított. Ha a terep tiszta, az ajtót ékeljük ki! Most már nyugodtan megkötözhetjük az embereket.


Egy kisebb lépcső vezet tovább fölfelé. Itt majd egyszerre 3 felé kell figyelnünk! Lesz egy terület balra, dobozokkal elárasztva, fölötte egy erkély, illetve tovább az út a ház körül. A dobozos részen általában csak Jennings van, aki egy titkos ügynök fegyverrel, de nem fog minket bántani, hiába gyanúsítottként tünteti fel a játék. Az erkélyen állhat fegyveres, illetve az úton tovább egy teherautó előtt. A dobozok mögött van egy ajtó, kukkantsunk be alatta! Ez abba a szobába vezet, aminek ablakából lőhettek ránk még odakint a sarkon. Az esetek döntő többségében 14 óránál áll egy fegyveres szemben, őt a C2 elintézi. De vigyázzunk, a szobában még bujkálhatnak! Az itt lévő ajtót, mikor többen voltunk, kiékeltük, most csak jegyezzük meg, amit alatta látunk! Menjünk vissza ki és haladjunk a teherautó irányába! Fölötte lesz két ablak, ahol állhatnak fegyveresek, de onnan nem szoktak ránk lőni. Ha áll ott valaki, próbáljuk meg shotgunnal leszedni, ugyanis nincs rajta üveg! Az úton továbbnézve lesz egy kitörés balra a falból, de mielőtt ott továbbmennénk, távolabb lesz egy terület, aminek egy részét takarja egy fal, és egy konténer is található ott. Lőjjünk pisztollyal a nagyon távol lévő, nagy, zöld falra! Ha áll valaki a sarok mögött, akkor erre előjön. A konténer mögött civil szokott rejtőzni.


Akkor most menjünk be a kitört fal helyén! Itt lesz két ajtó. A szemben lévőn kell majd továbbmenni, úgyhogy először a bal oldali helyiséget ellenőrizzük le! Ez egy L-alakú szoba, csak óvatosan haladjunk befelé! Ha a légtér tiszta, nézzünk be az ott lévő ajtó alá, ami egy kis wc-be vezet! Ha áll szemben fegyveres, akkor alkalmazzunk C2-t, ha jobbra áll, akkor korábban idemenekült és nehezebb dolgunk lesz! Utóbbi esetben óvatosan és lassan menjünk be és amint meglátjuk bármelyik testrészét, azonnal lőjjük meg! Ezzel a szobával végeztünk is. A kitört falnál a másik ajtón át bejutunk a házba. Ebben a szobában állhat bűnöző 13 óránál, viszonylag közel, őrá a C2 hat. Állhat messze 11 óránál, illetve balra a kanapé mögött. Utóbbi esetnél is jó lehet a C2, ha párhuzamosan a robbantással kinyitjuk az ajtót. Ha mindkettő igaz, akkor sajnos gázt kell dobjunk, lehetőleg a szoba közepébe.


A következő ajtó a folyosóra vezet. Az ajtótól jobbra általában áll fegyveres. C2-t neki! Ezután érdemes elbújni oda mellé és leadni pár lövést a tükör fölötti fal fa részére. A folyosón 4 további ajtó található, úgyhogy csak óvatosan járjuk be! Annyira azért nem rossz a helyzet, ugyanis a jobb oldali ajtót ékeltük ki a pálya legelején, a szemben lévő szobában pedig már voltunk, ezt jegyeztük meg. A másik kettő ajtó 1-1 lépcsőházba vezet. Amikor többen voltunk a távolabbit kiékeltük, most csak jegyezzük meg, ami mögötte van! Azért a másikon hatolunk be, mert az csak fölfelé vezet, míg a most megjegyzett lefelé is! A lépcső legtetején állhat bűnöző, ezért óvatosan, háttal menjünk fel! És akkor most következik a pálya legnehezebb része. Az itt látható ajtót, ha van ott valaki, ha nincs, mindenképpen robbantsuk be C2 töltettel! Ha szemben áll fegyveres, akkor őt a robbantás után gyorsan kényszerítsük megadásra, ám ha elszalad, ne kövessük, ez nagyon fontos! Ha jobbra állt fegyveres, akkor nyitással robbantsunk és őt is próbáljuk meg hamar térdre kényszeríteni a robbantás után! Mindkét esetben utána szaladjunk vissza a lépcsőfordulóba és várjunk! Ha előzőleg nem láttunk senkit odabent, akkor már eleve onnan indítsuk a bummot! A hangra meglehetősen sok fegyveres is odajöhet, de van, hogy senki!



Ha úgy gondoljuk, hogy eleget vártunk, akkor a betört ajtó takarásában hatoljunk be a falhoz lapulva és menjünk el balra! Ellenőrizzük nincs-e ott valaki! Itt lesz két ajtó egyébként. De azokat egyelőre hanyagoljuk, utunkat az ajtótól jobbra folytassuk! Itt lesz egy sarok balra egy ajtóval, egy eltorlaszolt ajtó 11 óránál, illetve egy lerombolt fal jobbra. Itt megint többfelé kell néznünk egyszerre! Amennyiben nagyon sok fegyveres lenne, nyugodtan használjunk el egy Gázt! Miután ezt a viszonylag nagy területet megtisztítottuk, menjünk a saroknál lévő ajtóhoz! Odabent általában egyetlen civil van, de volt már fegyveres is, hogyha korábban elmenekült. Most nézzük a másik két ajtó közül először a baloldalit, ami az erkélyre vezet, majd a másikat, ami a másik lépcsőházba!


Ha előzőleg megjegyeztünk bűnözőt eggyel lejjebb, akkor ahhoz mérten haladjunk lefelé! Meg se álljunk egészen a lépcső legaljáig! A lépcső alatt állhat gyanúsított. Itt egyetlen ajtó lesz, ez az a helyiség, aminek másik ajtaja a második ékünket kapta. Innen már nincs menekvés a gyanúsítottak számára! Ez viszont kacifántos helyiség! Nem árt, ha mindkét Gázunkat megőrizzük ide! Az alapján, amit látunk az ajtó alatt, használhatunk C2-t is, de jobb a két Gázt úgy bedobni, hogy az egész szobát átjárja a füst.


Ha ezzel a szobával megvolnánk, akkor elvileg a pálya teljesítve van.

A bejegyzés trackback címe:

https://swat4hq.blog.hu/api/trackback/id/tr635303179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása