9 Kilencedik Küldetés: Children of Taronne Tenement

Ajánlott felszerelés:
Elsődleges fegyver: Zöld Babzsákos Shotgun
Másodlagos fegyver: 9mm-es pisztoly [JHP tölténnyel]
Taktikai eszközök: Optiszonda 1x, CS Gáz 3x, Ajtóék 1x
Ajtótörő eszköz: C2-es töltet
Öltözék: Gázmaszk, Könnyű páncél

Ezen a pályán különösen óvakodjunk a Gáztól eltérő gránátok használatától, ugyanis gázpalackok hálózzák be az egész házat! Akár Villanóra, akár Darázsra felrobbanhatnak, és mondanom sem kell, hogy ez mivel jár, ha áll a közelében valaki... Éles pisztoly szükségeltetik az ablakok miatt, de mivel nincsen páncélos ellenfél a pályán, ezért a JHP-s töltényt választjuk hozzá.

A főbejáratnál kezdünk. Itt rögtön lesz 3 ajtó és egy lépcsősor felfelé. Előfordulhat, hogy a pálya legelején egy civil le akar jönni a lépcsőn. Úgy a legbiztonságosabb, ha lejön, úgyhogy ebben a műveletsorban, ha lehet ne zavarjuk meg! Menjünk a jobb oldali, távolabbi ajtóhoz. Azzal szemben lesz egy ablak, aminek túloldalán bizony állhat mind civil, mind gyanúsított. Bármikor észrevehetnek, úgyhogy először próbáljuk meg térdre kényszeríteni őket. Csak akkor kapjuk elő a szondát az ajtóhoz, ha vagy megadták magukat, vagy elszaladtak! Ebben a szobában (ahogy a későbbiekben is lesz) sok búvóhely van. Épp ezért nagyon óvatosan hatoljunk be, lehetőleg Gáz használata nélkül, mert bizony hatalmas szükség lesz rá később! Az itt található ajtóra használjuk el az ékünket! Menjünk vissza a folyosóra. Ha mákunk van, lejött a civil. Ha nincs, akkor vagy nem jött le, vagy bűnöző is jött vele. A következő ajtó a bejárattól jobbra a közelebbi. Itt, ha 11 óránál áll fegyveres, akkor C2-vel elintézhetjük. Lesz két ajtó, amelyek ugyanabba a szobába nyílnak. Mindkettő lecsekkolása után hatoljunk be értelemszerűen.


Most a lépcsősor aljánál lévő ajtó következik. Ez az esetek legnagyobb részében zárva lesz. Szemben van egy konyha, jobbra és balra, pedig 1-1 ajtó. Először is a konyha kerüljön leellenőrzésre! Majd a baloldali ajtó, ami egy hálószobába vezet. Ezekben ritkán előrofdulhat valaki. A jobb oldali ajtó szintén egy hálószobába vezet, de ott már van wc, illetőleg ott van tovább út. Ez az a szoba, aminek egy kis részét a pálya legelején láttuk az ablakon át. A wc-ben megbújhat gyanúsított, igaz ritkán. Továbbmenve egy sötét folyosó következik. Rögtön az ajtó mögött lesz egy kis beugró rész, oda bújjunk el és alkalmazzuk a lure taktikát! Ha nem jön senki, az sem baj. A sarkon túl lesz egy lépcsősor lefelé és felfelé is. A lefelé vezető lépcsők tetején a sarkon álljunk meg! Nézzünk a padlóra és álljunk a saroktól a második és harmadik csempe közötti vonalra! Innen megszondázva a sarkot a lépcső alján lévő kis beugró részt is láthatjuk. Ha az ajtó nyitva van odalent, akkor a sarkon kihajolva próbáljuk meg kicsalogatni őket az előbbi szerint. Ha csukva van, akkor általában zárva is. Itt lehet party, úgyhogy ide elhasználhatunk egy Gázt. Persze, ha senkit nem látunk, akkor ne pazaroljuk el!


Most már elindulhatunk felfelé. Az ajtó alól egy hosszú folyosót láthatunk. Ha balra nem látunk senkit, akkor arra nem is érdemes elmenni, mert ott csak egy zárt ajtó lesz, ami egy erkélyre vezet, ami a pálya másik behatolási helye. Jobbra lesz 3 ajtó, a pálya elején látott lépcsősor teteje, illetve egy ablak. Szerencsés esetben az össze ajtó csukva van és senki nem áll a folyosón. Pisztollyal ellenőrizzük le az ablakot! Ne habozzunk tüzelni, ha lőnek ránk! Nézzünk be mindegyik ajtó alá és jegyezzük meg! A baloldalt távolabbin hatoljunk be! Szemben konyha, 11 óránál búvóhely, balra a folyosón közelebbi ajtóval azonos szobába vezető ajtó lesz. A konyhába menjünk! Innen nyílik egy ajtó egy vetítőterembe. Itt szoktak sokan bent lenni. Az elehelyezkedésüktől függően használjunk C2-t vagy Gázt! (Esetleg mindkettőt, ha elég gyorsnak érezzük magunkat!) Szerencsénk van, mert egy út vezet tovább ismét. A következő szobában számtalan búvóhely található, ráadásul a szoba L-alakú és még 2 ajtó is van. Legyünk körültekintőek! Az ajtón belépve jobbra a folyosóra jutunk vissza, szemben pedig abba a szobába, amelyiket láttuk az ablakon keresztül. Előtte még lesz egy bebúvóhelyiség. Itt ritkán tartózkodik valaki. A szobában rengeteg a doboz, ugyancsak könnyű elrejtőzniük a fegyvereseknek. Minden irányba nézzünk egyszerre!


Most térjünk vissza abba a szobába, ahová legelőször behatoltunk az emeleti folyosón! A kihagyott ajtót balra szondázzuk meg! Majd menjünk ki a folyosóra és a másik, ide vezető ajtót is nézzük meg! Az alapján, amit láttunk, hajtsuk végre a behatolást. Ha valamelyik ajtóhoz közel állt gyanúsított, akkor C2, ha távolabb, a polcok mögött, akkor jobb Gázt alkalmazni. Azért mejegyzem, hogy nem volna hátrányos, ha a most következő utolsó szobára megmaradt volna legalább 2 Gázunk. Ez egy emeletes szoba, ennek ajtaját ékeltük ki a pálya legelején odalent. Mindenképp szereljünk C2-t az ajtóra! Ha láttuk, hogy áll szemben valaki, akkor azt/azokat gyorsan kényszerítsük térdre, majd rejtőzzünk el az ajtótól jobbra! Várjunk! A C2 hangja kicsalogathatja az esetleg bent lévő bűnözőket. Szükség szerint adjunk le még pár lövést pisztollyal is! Ha tényleg nem jön több, akkor óvatosan hatoljunk be és győződjünk meg róla, hogy a felső szinten nincs-e senki. Ha tiszta, akkor dobjunk le egy Gázt szembe, majd szaladjunk oldalra és a szoba másik végébe is! Ezzel elvileg odalent mindenki fuldoklik és megadásra kényszeríthetjük őket.



Ha mindent jól csináltunk és a szerencse sem hagyott el minket, akkor itt a 100 pont!

A bejegyzés trackback címe:

https://swat4hq.blog.hu/api/trackback/id/tr595303021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása