7 Hetedik küldetés: Northside Vending and Amusements
 
Ajánlott felszerelés:
Elsődleges fegyver: Paprikapuska
Másodlagos fegyver: Sokkoló
Taktikai eszközök: Optiszonda 1x, CS Gáz 3x, ajtóék 1x
Ajtótörő eszköz: C2-es töltet
Öltözék: Gázmaszk, Könnyű páncél

Hát féltávhoz érkeztünk a küldetésekben. Ezen a pályán még utoljára Peppergunt használunk. Hozzá értelemszerűen Sokkolót. Ugyan lesz ablak a pályán, de az Ajtóéket pont ennek elkerülésére fogjuk felhasználni. Vágjunk is bele!

Egy parkolóban kezdünk. Az első ajtón van egy rács, amit a SWAT-os kocsi kitép a helyéről. Ezzel nekünk nem kell foglalkozni, ez a mozdulatsor bele van építve a játékba. Még arra sem kell ügyelnünk, hogy nehogy megüssön a rács, hisz mire odaérünk, az már régen nincs a helyén! Behatolva két ajtó fogad minket. A jobb oldali egy kis wc-be vezett, többnyire itt található meg Mr. Baccus. Ám a szemben lévő szobában is lehet, ahonnan két ajtó vezet tovább. A jobboldalibbal szemben van egy galéria. Na, ha eddig nem került elő, akkor az előbb említett civil barátunk itt lesz. Többnyire egy fegyveres is bujkál a galérián. Az egész szobában elég sötét van. Viszont csak egy irányba lehet menni! Egy ajtó lesz egy sarkon túl, azonban mielőtt elérnénk, akár két fegyveres is utunkat állhatja! Csak magamat tudom idézni: nem véletlenül hoztunk Peppergunt magunkkal.


Az ajtó mögött egy nagyon sötét lépcsősor vezet lefelé. A jobboldali ajtó minden bizonnyal nyitva lesz. Csukjuk be, majd ékeljük ki! Balra nem érdemes beszondázni, hisz sötét van és sok olyan berendezés, amik takarják a kilátást. Induljunk el rögtön balra. Fogunk találni egy ajtót a szoba végében balra, illetve egy lépcsőt, ami fölfelé vezet. Ám amíg elérünk ide, könnyedén bűnözőbe ütközhetünk, legyünk hát óvatosak! Ahol bejöttünk ajtó, ha szembe megyünk, ott civilek lesznek, ne felejtsük el megkötözni őket! Haladjunk tovább felfelé a lépcsőn a mosodába! Az ajtó mögött egy L-alakú terület van és minden bizonnyal balra a fal takarásában bujkál egy-két gyanúsított. Itt megint csak két ajtó van. A baloldali egy wc-be vezet. Menjünk biztosra, kukkantsunk be alatta! A másik vezet magába a mosodarészlegbe. Itt ajánlatos dobni egy gázt balra, az ismételten sötét területek felé. Ott belül szoktak ránk várni.


Ha ezzel megvagyunk, menjünk vissza le a lépcsőn! Most jön az ajtó. Ha legalább kettő fegyverest látunk magunkkal szemben, akkor ne sajnáljunk gázt használni! Mondanom se kell már talán, itt ismét két ajtó lesz található. A jobboldalit nézzük és jegyezzük meg! (Erre majd még később visszautalok!) A másik egy pici helyiségbe vezet, itt általában egy bűnöző van 13 óránál, nekünk háttal. Sokkolóval mögé osonva leszedhetjük. Következő szobában a bűnözők felállása ugyanez. Ismételjük meg az előbbi mozzanatot! Ez egy portásfülke és itt található az üveg. Aggódnunk azonban nem kell. Ha elnézünk 11 óra irányába, ott láthatjuk a kiékelt ajtót. Kizárólag a 13 óránál lévő ajtóval kell foglalkoznunk! Itt egy bárpult lesz, általában civilekkel és bűnözőkkel. Ha így van, akkor gázt nekik. Ha egyetlenegy fegyverest látunk 13 óránál, akkor C2, ha 14 óránál, háttal, viszonylag közel az ajtóhoz, akkor Sokkoló! (A bizonytalanabbak minden Sokkolós történetet végrehajthatnak Peppergunnal is!) Az itt található ajtó ugyanabba a szobába vezet, amit az előbb a másik oldalról megjegyeztünk! Ezt annak tükrében tisztítsuk meg, hogy mindkét ajtót megnézve kiket láttunk! Bátran használjunk C2-t vagy Gázt, ha maradtak még! Ez az utolsó szoba, ha több gránátunk maradt, akár mindet eldobálhatjuk!


Ez a küldetés talán nem volt annyira izzasztó, mint az ezt megelőző!

A bejegyzés trackback címe:

https://swat4hq.blog.hu/api/trackback/id/tr815302995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása