6

Hatodik küldetés: Red Library Offices
 
Ajánlott felszerelés:
Elsődleges fegyver: Zöld Babzsákos Shotgun
Másodlagos fegyver: 9mm-es pisztoly [FMJ tölténnyel]
Taktikai eszközök: Optiszonda 1x, Villanó (Flashbang) 3x, Ajtóék 1x
Ajtótörő eszköz: C2-es töltet
Öltözék: Sisak (Helmet), Könnyű páncél

Ezúttal lecseréljük a Gáz gránátjainkat, mert a pályán gázmaszkos bűnözők is fellelhetők! Gyorsan leszögezem, hogy tetszés szerint vihetünk Darázsfészek (Stinger) gránátot is a Villanók helyett vagy vegyesen is akár. Ebben az esetben, aki nem biztos a dolgában vegyen fel Nehéz páncélt, mert ha a Stinger dobása nem úgy sikerül, ahogy terveztük, megsebesíthetjük saját megunkat és a civileket is!

Hát akkor vágjunk neki! Ahogy eddig is, nézzük meg az ajtót! Itt legfeljebb két fegyveres állhat, de előfordulhat, hogy egy sincs! Ha a pult jobb oldalán áll, akkor C2-t az ajtóra! Ha a bal oldalán áll, akkor csalogassuk be az induló szobába! Ha mindkettő igaz, akkor a C2 után gyorsan fegyverezzük le az elsőt és bújjunk el a fal mögé, mert a robbantás hangjára odajön a másik! Ha ezzel megvagyunk, lesz egy ajtó jobbra, az alá csak nézzünk be! A másik irányt válasszuk! Na most ez egy eléggé érdekes és biztonságosnak egyáltalán nem nevezhető, viszonylag nagy terem. Ez az irodarészleg. Számtalan civil és bűnöző lehet tetszés szerinti pontokon. Megpróbálhatunk csalogatni, de vigyázzunk vele. Inkább szép lassan és körültekintően haladjunk előre, de közben a fejünk fölé is nézzünk néha, mert az ott található erkélyről is előszeretettel pufogtatnak ránk. Ha nem vagyunk biztosak abban, hogy Babzsákkal eltaláljuk a fentieket, inkább használjunk pisztolyt! Vegyük a kedvezőbb esetet, hogy nincs szükség erre! Az iroda megtisztítása után, egyetlenegy ajtó vezet tovább. Itt egy folyosót találunk, rajta két lépcsőházzal, illetve a folyosó folytatódik jobbra a wc-k felé és ahhoz az ajtóhoz lyukadhatunk ki, amit a pálya elején csak megjegyeztünk. Az irodaajtóhoz lévő közelebbi lépcsőház ajtaja alá nézzünk be! Ha látunk fegyvereset, csalogassuk ki, majd utána helyezzük az ékünket az ajtó alá! Ha nincs senki, akkor értelemszerűen a csalogatós rész kimarad. A lépcsőházakhoz közelebb eső wc-ben, rögtön az ajtótól balra lesz egy tükör, amivel belátjuk az egész helyiséget. A másik már kicsivel veszélyesebb, tekintve, hogy rögtön az ajtótól balra van egy kis beugró rész, ahol szinte mindig áll egy bűnöző. Ha még nem érzünk elég tapasztalatot magunkban, dobjunk neki Villanót! A bátrabbak egy gyors kihajolással ártalmatlanná tehetik.

Ezután irány a jobboldali lépcsőház! Balra a lépcső alatt állhat civil és gyanúsított is, illetve kicsivel hátrébb a dobozok mögött is csücsülhet egy-két jómadár. Az ajtó jobb oldalához állva le lehet szedni a lépcső alattit. Ha a dobozok mögött is van valaki, halkan osonjunk oda és küldjük meg! A lépcsőn fölfelé haladva legyünk óvatosak, mert a legtetején ülhet fegyveres! Az itt látható ajtó mögött is legalább annyi veszély lehet, mint odalent az irodában. Ha nagyon messze szemben látunk bűnözőt, vagy leszedjük Shotgunnal, vagy dobunk neki egy gránátot. Aki úgy gondolja, hogy ezt nem tudja véghez vinni, használja a kispisztolyt! Jobbra lesz a másik lépcsőház ajtaja, ezt a lehetőséget hagyjuk legkésőbbre! Balra egy szoba lesz, aminek két ajtaja van. A balra lévő folyosón lesz még két ajtó, a jobboldalin át kijutunk az erkélyre. Ott menjünk majdnem végig, majd a sarkonál kukkantsunk el jobbra az optiszondával! Ha egy gyanúsítottat látunk, gyors kihajolással kapjuk el! Ha többet, akkor menjünk vissza a másik lépcsőház ajtajához és onnan vágjunk a sarokba egy Villanót! Emögött egy konyha lesz, ahol javarészt csak civilek vannak. A második lépcsőház ajtajától átlósan van egy másik ajtó, egy ici-pici helyiség ajtaja. Ha van bent bűnöző akkor a C2 megoldja a gondot! Akkor most foglalkozzunk a kétajtós szobával! Mindkét ajtót nézzük meg. Leggyakrabban csak egy bűnöző van bent, de volt már, hogy hárommal is összefutottam ott. Ha egy van, minden bizonnyal a jobb oldali ajtóval szemben áll. Ez esetben C2. Ha az asztal mögött is áll egy, akkor csalogassuk ki őket. Ha 13 óránál a sarokban csücsül a civilekkel, akkor gránátot neki! A folyosó végén balra lévő ajtó vezet az emelet utolsó helyiségébe. Szerencsés esetben az ajtó alatt nem látunk senkit. Ám ezt a szobát úgy is ellenőrizzük le, hogy az ajtót kinyitjuk és a sarkot szondázzuk meg! Ugyanis a szoba végében szokott állni a gyanúsított, akit az ajtó alól nem láthatunk. Ő háttal áll. Óvatosan közelítsük meg, ha szerencsénk van nem vesz észre és könnyedén megadásra kényszeríthetjük.

Akkor hát gyerünk a második lépcsőház! Az ajtótól jobbra a sarokban szokott nagyritkán állni bűnöző. Őt csalogassuk be! A lépcsőn lefelé haladva az első ajtót egyelőre hagyjuk, haladjunk el mellette. Most érünk ahhoz az ajtóhoz, amit az irodából jövet kiékeltünk. Kedvezőtlenebb helyzetben mostanra idejött egy gyanúsított. Tovább is vezet lépcső lefelé a garázsba. Még a sarkon megbújhat bűnöző, úgyhogy csak óvatosan! A garázsajtó alól láthatunk bűnözőt rögtön jobbra, illetőleg 11 és 13 óra irányában messze az autók mögött. ha esetleg állna szemben is, akkor C2, ez odavonzza az esetleg jobbra állót is. Óvatosan hatoljunk be és amelyik irányban messze áll gyanúsított, oda dobjunk egy Flashbanget! Ha nem látunk senkit, ne pazaroljuk el! Óvatosan tisztítsuk meg a garázst!

Most gyerünk vissza a lépcsőházban maradt egyetlen ajtóhoz. Ez a szerverszobába vezet. Ha balra áll fegyveres, akkor használjunk C2-t az ajtó nyitásával! Beljebb haladva szemben és jobbra is ablaküveg van, a szemben lévő teljes embermagasságú. Jobbra a sarokban állhat bűnöző civillel. A szoba végében a nagy üveg előtti területen lehet több bűnöző is. Ha látunk ott állni bárkit, dobjunk oda Villanót habozás nélkül! Ha szerencsénk van, az üveg mögött senki nem fog állni. A követekző ajtó alól esetleg jobbra látunk fegyverest. Ha maradt még gránátunk, adjunk neki egyet vagy gyors kihajolással szedjük le! Jobbra lesz még egy sötét sarok, ahol szintén előfordul fegyveres. Balra szintén. Egyetlen ajtó maradt hátra. Az esetek túlnyomó többségében civil van idebent, 14 óránál a sarokban őt láthatjuk, de könnyen megeshet, hogy egy bűnöző is áll mellette. Menjünk biztosra és használjunk C2-t!


Ezzel teljesítettük az első, igazán komoly pályát!

A bejegyzés trackback címe:

https://swat4hq.blog.hu/api/trackback/id/tr105302982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása