10 Tizedik Küldetés: St. Michael's Medical Center

Ajánlott felszerelés:
Elsődleges fegyver: Zöld Babzsákos Shotgun
Másodlagos fegyver: 9mm-es pisztoly [FMJ tölténnyel]
Taktikai eszközök: Optiszonda 1x, CS Gáz 4x
Ajtótörő eszköz: C2-es töltet
Öltözék: Gázmaszk, Könnyű páncél

Éket nem hozunk, a 4 Gázra nagyobb szükségünk lesz. Ha esetleg valamelyik fegyveres elszökik, majd később megkeressük. Ezen a pályán elég gyors mozgásokra lesz szükségünk úgy, hogy közben alaposan figyelünk magunk köré. A pályán ablakkal ellátott ajtók vannak, úgyhogy ismeretlen helyeken mindenféleképpen guggoljunk, mert úgy jóval kisebb eséllyel vesznek észre minket!

Rögtön az első ajtónál mondjuk nem fontos guggolni. Mehet egy őrjárat szemben a nagy pult mögött és el fog tűnni 13 óránál. Ha gondoljuk, leszedhetjük már most, csak vigyázzunk, hogy biztosan eltaláljuk! Messze 11 óránál van egy ajtó, ahonnan jöhet egy másik őrjárat, aki az első ajtóval szemben lévő ajtón fog majd bemenni. Ővele is cselekedhetünk ugyanígy. És itt még az első ajtóban állunk! 13 óránál van egy oszlop, ami mögött színyelhet egy fegyveres. A sarokról el lehet találni és utána gyorsan oda kell szaladni, hogy letetessük vele a fegyvert, de legyünk nagyon óvatosak! Ha minden jól sült el, akkor még mindig egészségesek vagyunk és 3-mal kevesebb ellenféllel kell szembenéznünk innentől. Elsőnek menjünk be 11 óránál lévő szobába, ahonnan a második őrjárat jött, aztán nézzünk be a szembe lévő ajtó alatt, ahová ment volna, majd azt a folyosót biztosítsuk, ahol az első tűnt volna el! Az első kettő szoba között van egy sötétlő út, ami egy lépcsőházhoz vezet, azt szándékosan nem említettem, először ezt az emeletet tisztítjuk meg.


Először hatoljunk be a szimplaajtón. Ez egy kis irodahelyiség, itt viszonylag biztonságban érezhetjük magunkat. Innen nyílik egy portásfülke-szerűség, ahol az esetek döntő többségében áll fegyveres. Nagyon óvatosan szondázzunk és általában C2-vel el lehet intézni, viszont semmiképp ne menjünk be, csak kényszerítsük térdre! Szaladjunk vissza a hosszú folyosó végén lévő duplaajthoz! Itt valószínűleg senkit nem fogunk látni szondával. 11 óránál van egy sötét szoba, rajta ablakkal. Odabent több fegyveres is lesz egy civillel, és ha nem vagyunk elég gyorsak, a civilt lelövik. Kapjunk elő egy Gázt és rohanjunk, ahogy bírunk! Gyorsan nyissuk ki a sötét szoba ajtaját és a bal oldali szárny felső csücskére célozva dobjuk be a gránátot! Ha ezt sikerrel megoldottuk, akkor megnyugodhatunk, hasonlóan nehéz rész már nem lesz a pályán.


Miután a portásfülke és a sötét szoba embereit megkötöztük, mehetünk is tovább. Lesz egy hosszú folyosó tele ajtókkal, egy beugró résszel és egy üveggel elkerített helyiséggel. Ha a folyosó tiszta, a legközelebbi ajtón dobjunk be egy Gázt szembe, ne túl messzire. Itt általában 2 gyanúsított bújkál. (Szondázni fölösleges, nem fogjuk őket látni, esetleg az árnyékukat, vagy a lábukból egy kicsit ritka esetekben.) A következő szobában lesz egy sötét rész, ahol vagy senki sincs, vagy csak civil. Bűnöző abban az esetben lehet, ha korábban elfutott előlünk is ide bújt el. Az ajtón kimenve pont szemben lesz az üveggel elkerített rész, úgyhogy ne is menjünk ki! A szobát ott hagyjuk el, amerről jöttünk! A folyosóra visszaérve óvatosan haladjunk! Balra a beugró rész általában üres, de muszáj leellenőrizni! Továbbhaladva lesz 3 ajtó. A duplaajtó egy folyosóra vezet, ahol a pálya másodlagos behatolási pontjára érkezünk. Ott szinte mindig áll fegyveres. Ha szerencsénk van kijön. A két szimplaajtó egyazon szobába vezetnek. Itt is előfordulhat, hogy a baloldalin kijön 2-3 ellenfél. Ennek ellenére mindkét ajtó alatt szondázzunk be, jobb a békesség! Ezzel ez a szint tiszta!


Gyerünk vissza a pálya elején lévő lépcsőházhoz! Az ajtón belül akkor állhat bűnöző, ha korábban elszaladt. Ha ilyen nem történt, szondázás és guggolás nélkül beléphetünk. A lépcső alatt azonban állhat fegyveres, többnyire háttal, úgyhogy Shotgunnal leküldhetjük. Az itt lévő ajtónál és odabent is végig fontos a guggolás! Szemben hosszú folyosó, végén állhat bűnöző, Shotgunnal eltalálni nagyon nehéz, pisztollyal hátbalövésért pedig büntetőpont jár! Megdobni gázzal azonban minden további nélkül lehet! De vegyük az optimális esetet, hogy nem áll ott senki! Balra duplaajtó, a folyosón, illetve jobbra 1-1 kisajtó, amelyek ugyanabba a szobába vezetnek. Ez a szoba egy öltözőhelyiség, amiből egy zuhanyzó nyílik. A két ajtóból látott dolgok alapján használjunk C2-t, avagy Gázt! A zuhanyzórészlegben lehet mind civil, mind gyanúsított. Tetszés szerint dobhatunk Gázt, de ha nem biztos, hogy van fegyveres, akkor ne pazaroljunk!


A folyosón folytassuk utunkat! Kedvező esetben a duplaajtón senki nem jött ki és nem is vett észre rajta keresztül. A folyosó balra haladó részén lesz két ajtó, a baloldali alatt nézzünk be és jegyezzük meg! A duplaajtó alatt balra láthatunk sötét területet, ott állhat fegyveres és civil is. Gránátot megint csak akkor dobjunk, ha látunk ellenséget és másképp nem tudjuk megoldani a szituációt! A folyosó tovább folytatódik balra és ott lesz az a duplaajtó szembe, ami a lépcsőházból is látszódott. A balra lévő ajtó az előbb megjegyzett ajtóval azonos szobába vezet. Kukkantsunk be innen is, és ha nem látunk fegyverest, akkor térjünk vissza az előbbi ajtóhoz és onnan dobjunk Gázt jobbra a tábla mögé!



Ezzel a kórház megtisztult a terrorista-fertőzéstől!

A bejegyzés trackback címe:

https://swat4hq.blog.hu/api/trackback/id/tr145303043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása