5 Ötödik küldetés: Victory Imports Auto Center
 
Ajánlott felszerelés:
Elsődleges fegyver: Zöld Babzsákos Shotgun
Másodlagos fegyver: M1911-es pisztoly [JHP tölténnyel]
Taktikai eszközök: Optiszonda 1x, CS Gáz 2x, Ajtóék 2x
Ajtótörő eszköz: C2-es töltet
Öltözék: Gázmaszk, Könnyű páncél

A két darab ékre megint csak szükségünk lesz a végigjátszás folyamán. A két gázunkkal majd igyekszünk takarékoskodni. Azért ez még csak az ötödik pálya, úgyhogy annyira nem érdemes izgulni!

Egy föld alatti garázs a bevetés helyszíne. Ennek bejáratánál kezdünk. Indulásnál látni fogjuk, hogy balra lehet csak menni, ám mielőtt ezt megtennénk, kukkantsunk ki a sarkon és töltsünk el itt néhány másodpercet. Két ajtót fogunk látni, de inkább a távolabb lévőnél bukkanhatnak fel gyanúsítottak. Az első ékünket helyezzük fel a közelebbi ajtóra! Haladjunk a sötét sarok irányában tovább! Találni fogunk egy ajtót és a garázs további részét. Az ajtó alatt kukkantsunk, majd hatoljunk be! Itt három ajtót fogunk találni. A 11 óránál lévő ajtó abba a szobába vezet, aminek egyik ajtaját az előbb kiékeltük. Csináljuk ezzel az ajtóval is ugyanazt! A másik két ajtót szondázzuk meg! A jobb oldaliban egy autó parkol, illetve sok olyan tárgy van, ami mögött könnyen elrejtőzhetnek a gyanúsítottak. A másik egy folyosóra vezet. Én azt javaslom, hogy először a folyosóra vezető ajtón hatoljunk be, majd miután megbizonyosodtunk róla, hogy biztonságos, nézzünk be a rögtön jobbra lévő ajtó alá, ami szintén az autós szobába vezet. Most, hogy két irányból megkukkantottuk, nagyobb biztonságérzettel hatolhatunk be. Haladjunk balra a fal és a kocsi között. Ha az autó mögött csücsül fegyveres, akkor a lábát látni fogjuk és belelőve a Shotgunnal, elkezd szenvedni és utána nyugodtan odamehetünk és megadásra kényszeríthetjük. Vigyázzunk, mert számos rejtekhely található még a szobában!


Visszamenve a folyosóra, jobbra találunk egy wc-t. Itt előfordulhat bűnöző és amennyiben nem balra áll, a C2 hatni fog rá. A toalett mellett elhaladva lesz egy lépcsősor, ami fölfelé vezet, illetve még idelent, két darab ajtó. A közelebbi a garázsba, a távolabbi a lépcsősor alatt egy kis szobába vezet. Itt előfordulhat Gary Altman, aki a garázs tulajdonosa. A garázsba vezető ajtó alatt kikukkantva láthatunk messze balra bűnözőket. Ha egyedül van, megkísérelhetjük Babzsákkal leszedni. Ha többedmagával van, akkor ajtó kinyit, feléjük fordulunk (de még az ajtó takarásában) és egy gyors kihajlás kíséretében közéjük vágjuk a gázt! Az ajtóval szemben lesz egy generátorra hasonlító építmény. Mögötte előfordulhat civil és gyanúsított egyaránt. Ha nem vagyunk biztosak a dolgunkban, elhasználhatjuk a második gázt, de véleményem szerint, később nagyobb szükség lesz rá. (Persze nem biztos, hogy a második, hisz, ha az előbbi távoli sarokban nem volt senki, akkor még az elsőt sem használtuk el!) Visszamenve a lépcsőhöz, vegyük elő a pisztolyunkat és adjunk le pár lövést a lépcsősor tetején a fával borított falrészre! Ha szerencsénk van, 2-3 bűnözőt is ide tudunk csalogatni. Ha úgy gondoljuk, hogy nem jön több, óvatosan menjünk fel és mindkét irányba nézzünk el! Balra tovább vezet a lépcső a tetőre. Menjünk föl mindenekelőtt ide! A tetőn lesznek rácsok, amiken nem lehet átlőni, erre nagyon ügyeljünk! Bal oldalt lesz két sarok, mindkettőben lehet civil is és bűnöző is. Jobbra, rögtön az ajtó mellett van egy kis beugró, sötét rész, azzal óvatosan bánjunk! Lesz ugyanúgy, rács mögötti megbúvó, mint a másik oldalt, legyünk óvatosak! Illetve van még egy, nem belátható rész, ami mögé a sötét sarokból be lehet látni. Amögött előszeretettel campelnek a fegyveresek.


Amint ezzel végeztünk, az előbb amin feljöttünk lépcső, attól jobbra megyünk tovább! Szemben egy konyha lesz található, jobbra pedig igen sötét területek. A konyhából egyetlen ajtó vezet tovább, de vigyázzunk, még az ajtó előtt csücsülhet gyanúsított, illetve, ha az előbb a lépcső alatt nem találtuk, akkor itt is lehet Gary. Az ajtó alatt nézzünk be és jegyezzük meg a látottakat! A sötét részek felé indulva lesz egy kis beugró rész jobbra, ahol elég gyakran fenyeget gyanúsított civilt. Továbbmenve egy pulthoz érünk, ahonnan egy ajtó nyílik balra (ugyanaz a szoba, amit a konyhából láttunk), illetve a pult túloldalán sötét területet fogunk látni, ahol megint csak előszeretettel tanyáznak fegyveresek. Civil is lehet itt. Miután ebből az irányból is megnéztük az ajtót, a konyha felől hatuljunk be! Vigyázzunk, mert messze szintén lesz egy pult, amögül sebezhetőek vagyunk! A szoba végén lévő ajtó az előbb látott sötét területre vezet. Itt lesz egy beugró helyiség, ahol játékgépek vannak. Csak óvatosan! A folyosón haladva lesz egy ajtó. Mögötte egy portásfülkére emlékeztető szoba lesz. Végső esetben még itt is megtalálhatjuk Mr. Altmant. Ebben a helyiségben halkan osonjunk az ajtóhoz és nézzünk be alatta! Ez vezet abba a szobába amit a pálya legelején két irányból kiékeltünk. Csak most a szoba felső részén vagyunk. Alattunk számos bűnöző lehet, óvatosan hajítsunk le gázt (mindenféleképpen érdemes legalább az egyiket ide tartogatni), majd szaladjunk le és verjünk bilincsre mindenkit!


Ezzel az ötödik pályának is vége!

A bejegyzés trackback címe:

https://swat4hq.blog.hu/api/trackback/id/tr155301818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása