4 Negyedik küldetés: A-Bomb Nightclub
 
Ajánlott felszerelés:
Elsődleges fegyver: Paprikapuska
Másodlagos fegyver: Sokkoló
Taktikai eszközök: Optiszonda 1x, CS Gáz 2x, Ajtóék 2x
Ajtótörő eszköz: C2-es töltet
Öltözék: Gázmaszk, Könnyű páncél

Én javaslom, hogy kettő éket vigyünk magunkkal, épp ezért nagyon osszuk be azt a két gázunkat!

Egy parkolóban indulunk, több autó között. Jobbra van egy teherautó, amögött máris állhat egy bűnöző. Ő még nem jelenthet gondot a peppergunnak. Az ajtót megkukkantjuk. Jobbra, egy barikád mögött állhat is bűnöző. ugyanígy balra is a hosszú folyosón, szóval legyünk óvatosak! Az ajtóval átlósan van egy másik, az a táncterembe vezet. Itt lesz szükség az első gázra, ugyanis állhat bűnöző a DJ-pult lépcsőjén, messze az ajtóknál, illetve az oszlopok között is. Mindezt tetőzi, ha a bal oldali ajtó nyitva van. A gázt dobjuk a szoba közepébe, hogy mindenki bekapja és még ordítás előtt csukjuk be a bal oldali ajtót! Ezután a lefegyverzés már biztonságos. A terem végében, egymás mellett lévő két ajtót ékeljük ki és utána a jobb oldali alá kukkantsunk be! Amit látunk, jegyezzük meg!


Az imént balra bezárt ajtó alá nézzünk be! Szintén jegyezzük meg és menjünk ki a főbejárat felé! A folyosón lévő ajtó ugyanebbe a szobába vezet. Amennyiben lehetőségünk van minden szobát több irányból nézzünk meg magunknak! Igaz ez a későbbi pályákra is. Miután a szoba tiszta, gyerünk vissza ki a folyosóra! A sarok után egy lépcső vezet fölfelé. Ott állhat bűnöző. Ha biztonságosnak érezzük, nézzük meg a sarkot az optiwanddal! A lépcsősor tetején lesz egy ajtó. Minden bizonnyal itt kell elhasználnunk a másik gázt is. Általában bűnöző áll 11 és 13 óránál is. Ilyenkor hátrálás közben kinyitva az ajtót, dobjuk be pont középre, egyenesen a gránátot! Amennyiben jobbra áll egyetlen fegyveres, használjunk C2-t nyitással. Először is feltörjük a zárat. Majd rászereljük a töltetet. Kinyitjuk az ajtót és úgy robbantjuk be. Nagyon ügyeljünk arra, hogy a másik oldalán álljunk az ajtónak, mint ahol hozzáér a félfához! Bejutva a szobába, szemben lesz két ablak, ahonnan az előbb megtisztított táncterem látható. Tovább haladva a szobán, lesz két sarok, ahonnan számítanunk kell esetleges támadásra.


A következő ajtó mögött egy lépcső vezet lefelé. A legvégén az az ajtó található, ami látható volt a táncterem jobb oldali ajtaja alól, 11 óránál. Rögtön előtte állhat egy bűnöző, illetve a bárpult mögött is lehet. Ugyanitt láthatjuk a táncteremből kiékelt két ajtót. Emellett folyamatosan előjöhetnek további gyanúsítottak a folyosó bármely pontjáról, ezért érdemes néhány pillanatot itt eltölteni, várva őket. Jobbra egy ruhatár található, illetve kettő wc. A wc-khez vezető úton van két beugró a falba, amelyekben megbújhatnak gyanúsítottak, a közelebbiben civil is előfordulhat. A folyosó végén lévő wc-ben is ugyanez a helyzet. A másikban civil nem szokott lenni. A ruhatárban is lehet mindkettő. Nem véletlenül hoztunk Peppergunt!


A főfolyosóra visszatérve nézzünk be a bal oldali ajtó alá és jegyezzük meg! Menjünk tovább. A folyosó végén 4 ajtó is lesz. Győződjünk meg róla, hogy mind csukva legyen. Ez az első és legfontosabb! Elsőnek nézzük a még a folyosó jobb oldalán lévőt! Szembe az asztal mögött lehet bűnöző, ha így van, akkor C2-t neki! Állhat a szoba közepén, de a szoba végében is jobbra. Paprikafegyverünknek ez nem jelenthet akadályt. Kijőve a szobából, az ajtók megnézésének sorrendje legyen óramutatóval ellentétes irányú! Az elsőben két liftajtó látható, persze utazni velük nem lehet. Viszont állhat bent bűnöző. A következő ajtónál nem sok mindet fogunk látni, balra íróasztal, jobbra fal. A negyedik ajtó az előbb megjegyzett ajtóval egy szobába vezet. Az íróasztalos szobából is vezet egy ajtó abba a szobába. Választhatunk két kockázat közül. Bemegyünk az íróasztalosba és a harmadik ajtaját meg tudjuk nézni az előbb említett szobának. Vagy, bemegyünk a szobába, holott nem tudjuk áll-e valaki a pult mögött, viszont így láthatjuk az íróasztalos szobát egy második irányból is.


Egyetlenegy szoba maradt hátra. Ennek is két ajtaja van. A másik, az emeletről lejőve pont szemben van. Onnan nem igazán látszik semmi, ezért nem is tértem ki rá, hogy szondázzuk meg. Ebben a szobában kettőnél több bűnöző nem szokott lenni.



Ezzel vége ennek a küldetésnek!

A bejegyzés trackback címe:

https://swat4hq.blog.hu/api/trackback/id/tr785295530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása