3 Harmadik küldetés: Qwik Fuel Convenience Store

Ajánlott felszerelés:
Elsődleges fegyver: Less Lethal (Zöld Babzsákos) Shotgun
Másodlagos fegyver: M1911-es pisztoly [JHP tölténnyel]
Taktikai eszközök: Optiszonda 1x, CS Gáz 3x, Ajtóék 1x
Ajtótörő eszköz: C2-es töltet
Öltözék: Gázmaszk, Könnyű páncél

Éles pisztoly mindenképp ajánlott erre a pályára, mert lesz olyan szoba, ahol üvegablak található! A pályán minden esetben 3 civil lesz fellelhető.

A benzinkút épületének hátsó bejáratánál kezdődik a misszió. Az indulási ponttól mindenekelőtt sétáljunk el jobbra. Ott egy teraszra emlékeztető terület van. Előfordulhat, hogy itt áll egy bűnöző. Szedjük le mindjárt a pálya elején! Ha megadta magát, pont annyi idő telt el a küldetésből, hogy a spawn ponttól balra lévő sarkon feltűnjön egy fegyveres. Időnként ugyanis ez előfordul. Ha mákunk van, a küldetés legelején két gyanúsítottat is elkaphatunk viszonylag egyszerűen. Ugyanitt a sarkon tanyázhat egy civil is. Egyelőre ne törődjünk a megkötözéssel, hanem hatoljunk be a hátsó ajtón. Itt egy lépcső vezet fölfelé, mirrorral semmit nem láthatunk. Fölérve, összefuthatunk kettő fegyveressel is, úgyhogy csak legyünk óvatosak! Itt található a teraszra vezető egyik ajtó. Menjünk ki oda és kötözzük meg a bűnözőt, ha a pálya elején ott volt és megadásra késztettük! Lesz egy duplaajtó is. Azalá kukkantsunk be, mérjük fel a terepet! Ezután menjünk vissza a szimpla ajtón és az ajtó nélküli kereten hatoljunk be! Lesz egy nagyobb keret is. Ez a két helyiség tartalmazza általában a civileket. Bűnözőket is rejthet ugyanakkor! Ha elég bátrak vagyunk, a sarkokat ellenőrizzük szondával és, ha úgy érezzük, használjunk gránátot! Itt lesz egy ajtó, ami alá bekukkantva láthatjuk az üvegablakot szemben. Mérjük fel a terepet és jegyezzük meg, amit láttunk, ide ugyanis most nem fogunk bemenni. Azt az egy éket eme a ajtó elá helyezzük el, megakadályozván a bűnözők későbbi menekülési lehetőségét!

Szaladjunk vissza a kiindulásnál említett sarokhoz! Óvatosan hajoljunk ki és bizonyosodjunk meg róla, hogy minden biztonságos-e! Szépen, lassan haladjunk a konténer mellett! Annak szájához érve, balra a fal árnyékában megbújhat civil és bűnöző is. Ugyanígy a konténerben is. Találunk itt még kettő wc-t. A jobb oldaliban legfeljebb egy civil, a másikban legfeljebb egy suspect lehet, mégpedig az őrült nőszemély, Alice Jenkins. A harmadik ajtó alá szondázzunk be! Ha nem látunk senkit, akkor a bal oldalt húzódó ablakhoz sétáljunk pisztollyal és nézzünk be rajta! A esetleges nyitott ajtókat így ki lehet szúrni. Behatolás után rögtön jobbra a fal mögé bújva lehet fegyveres, legyünk óvatosak! Legelőször a szembe lévő ajtóhoz menjünk! Már készíthetjük is a gázt, mert mirrorral sokat nem fogunk látni. Odabent a pulttól jobbra minden esetben van bűnöző! Tovább haladva egy L-alakú folyosó következik, aminek végén egy beugró rész van jobbra, illetve egy ajtó. A beugróban lehet gyanúsított. Az ajtó alatt kukkantsunk be! Amennyiben látunk bűnözőt, kényszerítsük őket megadásra, lehetőleg csak a sotinkkal és utána rögtön csukjuk be az ajtót, semmiképp ne hatoljunk be! Odabent ugyanis egy üveg van jobbra, aminek köszönhetően könnyen áldozatokká válhatunk.

Menjünk vissza a bejárati ajtó utáni területre! A másik két ajtót szondázzuk meg! Mindeközben emlékezzünk vissza, hogy a pálya elején a kiékelt ajtó alatt mit láttunk! A bejárati ajtóval párhuzamoson hatoljunk be, gáz segítségével, ugyanis nem látjuk be az egész szobát és akár több fegyveres is várhat ott ránk. A szobából egyetlen út vezet tovább balra, pont az a folyosó, amit a kiékelt ajtó alól láttunk. Ott lesz még egy ajtó, ami a legnagyobb terembe vezet. Messze szemben lesz az a szoba, ahol csak lefegyvereztük aki bent volt az üveg miatt. Onnan most már nem kell támadásra számítanunk. Minden másik helyről azonban igen! Mérlegeljünk azalapján, hogy az ajtó alól mi látszik! Ha bűnöző látunk, dobjunk neki gránátot, ha nem, akkor a gázt messze, 13 óra irányába hajítsuk! Ha mindenki megadta magát, jók is vagyunk, de ne felejtsük el letartóztatni a csak lefegyverzett embereket sem!


Itt vége is a pályának.

A bejegyzés trackback címe:

https://swat4hq.blog.hu/api/trackback/id/tr415295180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása