2 Második küldetés: Fairfax Residence

Ajánlott felszerelés:
Elsődleges fegyver: Paprikapuska
Másodlagos fegyver: Sokkoló
Taktikai eszközök: Optiszonda 1x, CS Gáz 4x
Ajtótörő eszköz: C2-es töltet
Öltözék: Gázmaszk, Könnyű páncél

Ezen a végtelenül egyszerű pályán legfeljebb kettő bűnöző lesz, de kb. az esetek felében csak egy van. A kövér Lawrence mindig a házban tartózkodik. A kis sovány, zöld pólós bűnöző véletlenszerűen tűnik fel vagy egyáltalán nem szerepel a pályán.

Induláskor lesz egy ajtó szembe és egy lépcső jobbra. Mindenekelőtt menjünk le a lépcsőn és szondázzunk az ajtó alatt. Ez az ajtó a garázsba vezet. Nagyon ritkán a kövér "bácsi" itt áll az ajtónak háttal. Ebben az esetben halkan törjük fel a zárat és lőjük hátba a sokkolónkkal! Ha bent volt, ha nem, menjünk a garázs másik bejáratáhozhoz, ami a házba vezet. Azonban ne törjük fel a zárat, csak kukkantsunk be, mert az ajtótól jobbra állhat a zöld ruhás barátunk. Ha ott van, innen látni fogjuk.

Ezek után menjünk vissza és a főbejárat zárját is törjük fel. Szondázni nem szükséges, mert alig látszódik valami. Az ajtón bemenve egy konyhában kötünk ki, mellette egy nappali szerűséggel. A nagymama lehet rögtön a konyha mellett, és kicsivel beljebb is a TV-nél. A zöld ruhás bűnöző itt is megbújhat, ha a garázsajtóból nem láttuk. Innen lesz egy folyosó, illetve egy lépcső. Először a folyosón lévő mindhárom helyiséget ellenőrizzük le. Az első ajtó jobbra egy fürdőszoba, ahol akár a nagymama, akár a zöld ruhás is megbújhat (ha eddig nem találkoztunk volna velük). A második ajtó jobbra a nagyi hálószobája, balra egy öltözőszoba szerű terem található. Mindkettőben előfordulhatnak ugyancsak mindketten.


Ha ezzel végeztünk, lemehetünk a lépcsőn. Amit ott találunk ajtó, az átlósan szembe van a garázs belső ajtajával. Így gyakorlatilag az egész folyosórészt beláthatjuk. Ha a garázsból láttuk jobbra a bűnözőt, akkor innen, az ajtó takarásából dobjunk neki egy gázt. Ez azért is fontos, mert itt Lawrence is megfordulhat. Ha nem láttunk a garázsból senkit, akkor a lépcsőről lejőve, az ajtó takarásában szintén, menjünk el jobbra, mert ott a sarkon is állhat a zöld ruhás. Ha így van, peppergun a kézbe és kész. Ugyanennél a saroknál van két ajtó. A baloldali egy kis mosóhelyiségbe vezet. Ha eddig nem futottunk össze a zöld ruhással, akkor már csak itt lehet. Ha itt sincs, akkor nem szerepel a pályán.

A mosoda mellett a másik ajtó zárva lesz. Mindenképp szondázzunk! 11 óra irányában van egy oszlop, ami mögött (ugyan hihetetlennek hangzik) elbújhat a kövér bűnöző. Ha nem szúrjuk ki a mirrorral, óvatosan hatoljunk be. Ha ott van, akkor biztosan látni fogjuk, ő viszont minket nem. Dobjunk neki gázt, hisz van bőven (kevés pályák egyike, ahol sok lehet a felszerelésünk), ne rizikózzunk. Annak ellenére, hogy ez a legegyszerűbb pálya, könnyedén meg lehet halni, ha valaki figyelmetlen!

Csak egy út vezet tovább innentől. A következő ajtót is szondázzuk meg, mert az ott lévő helyiségben van egy függöny jobbra, de, ha ott áll a kövér srác, a lábát látni fogjuk. Ha nincs, akkor a legmélyebben fekvő szobában lesz. A függönyös szoba ajtaját nem érdemes megszondázni, hisz a folyosó elkanyarodik, látni túl sokat nem fogunk. Haladjunk szépen óvatosan. A legaljára érve lesz egy ajtó, ami vagy nyitva van, vagy zárva. Nyitott ajtó esetén gondolkodás nélkül dobjunk be egy gázt, mert ha eddig nem találkoztunk Lawrence-szel, akkor már csak ott lehet. Melinda Kline viszont egyedül itt bukkanhat fel, ezért az ő érdekében is ajánlatos gránátot használni. Ha az ajtót zárva találjuk, szondázzuk meg és annak alapján használjunk C2-t vagy gázt. Ez esetben is inkább az utóbbit javaslom.


Ezzel teljesítettük a második küldetést!

A bejegyzés trackback címe:

https://swat4hq.blog.hu/api/trackback/id/tr615284620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása