12 Tizenkettedik küldetés: Old Granite Hotel

Ajánlott felszerelés/játékos:
Elsődleges fegyver: Less Lethal (Zöld Babzsákos) Shotgun
Másodlagos fegyver: 9mm-es pisztoly (FMJ töltény)
Taktikai eszközök: Optiszonda 1x, CS Gáz 3x, Ajtóék 1x
Ajtótörő eszköz: C2-es töltet
Öltözék: Gázmaszk, Könnyű páncél

A liftből kisétálva bármelyik irányba elindulhatnánk, most a bal oldali utat válasszuk, mivel ott kevesebb gyanúsított fordul elő. Óvatosan haladjunk a fal mellett és ha lehet, húzódjunk be a mozgó ruha- és bőröndszállító kocsi mellé, mert itt viszont járőröző gyanúsítottal találkozhatunk. Fegyverezzük le és haladjunk tovább. Valakit állítsunk oda a 12 óránál elhelyezkedő ajtó elé, hogy blokkolja azt. A 9 óránál lévő ajtó egy kis raktárhelyiségbe vezet. Itt általában vagy egy civil tartózkodik, vagy senki, de azért szondázzunk be alá, nehogy gyanúsított legyen 10 óránál. Gázzal könnyen elkaphatjuk, ha így lenne. A 15 óránál lévő szoba már gázosabb. Először is törjük fel a zárat és nézzünk be az ajtó alatt. 10 óránál van egy kis beépített szekrényszerűség, ott általában szokott állni egy gyanúsított. Szereljünk C2-t az ajtóra, nyissuk ki majd robbantsunk. A szoba többi részét csak óvatosan nézzük át, nehogy az ágy mellett is meglepetésben legyen részünk. Nézzünk be az alá az ajtó alá is, ahová beállítottuk a blokkoló emberünket. Egy hosszú, építés alatt álló folyosót láthatunk, ahol bármerre lehetnek gyanúsítottak. Akárhogy is legyen, az emberünket marasztaljuk itt. A többiek induljanak el a folyosó másik végébe.


Egészen addig menjünk, amíg el nem érkezünk az előbb vizsgált folyosó másik ajtajához is. Ide is állítsunk be valakit, de egyelőre még ne csináljunk vele semmit, amíg ki nem tisztítjuk a többi szobát. A legközelebbitől haladjunk a legtávolabbiig. Az első szoba tök üres és sötét is, általában itt nincs is senki egy civil kivételével, aki a 12 óránál elhelyezkedő szekrények mögé bújik be. Ugyanakkor gyanúsított is tartózkodhat ott, szóval csak óvatosan ellenőrizzük a helyet. A következő szobába nyugodtan besétálhatunk, és a bal kéz fele lévő ajtóra máris rakjunk egy C2-t és robbantsunk. Nagyon ritka azon esetek száma, amikor ide ne fészkelné be magát egy fegyveres. Haladjunk tovább ugyanezen a szobán belül az ajtó felé. Törjük fel a zárat és nézzünk be az ajtó alatt. Az ágy mellett lehet gyanúsított, neki érdemes gázt bedobni, ha nem akarunk kockáztatni. Nos, ezen emelet szobáit ezennel ki is tisztítottuk.


Most a 2 ajtóhoz beállított emberünkön van a sor. Akit legelsőnek beállítottunk ő legyen az egyes ember, akit pedig legutóbb, ő a kettes. Az egyes ugye rálát az egész folyosóra, szóval ő a gyanúsítottak elhelyezkedésétől függően hajítson be közéjük egy gázt. A kettes ember nézzen be az ajtó alatt. Ha nem volt nyitva az ajtó érkezésekor, akkor 12 óra irányába, az ajtóhoz elég közel láthat gyanúsítottat. Ha az ajtó fele néz, telepítsünk C2-t, ha háttal áll neki, akkor zöld sotival intézzük el. Nagyon fontos, hogy mindezt egyszerre csináljuk, nehogy valamelyikük felfusson az emeletre. Amint ez megvan, irány az emelet. A lépcsőházban általában senki sincs, azért a lefelé vezető lépcsőt fedezzük, nehogy ott várjon valaki. (Leginkább az elmenekült/riasztott gyanúsítottak szoktak ide elbújni) Ahogy haladunk fel a lépcsőn, máris kapjuk az infót, hogy bizony több bomba (egész pontosan 4) ketyeg az épület ezen emeletén. Összesen 9:13 percünk van rá, hogy az összeset hatástalanítsuk. Általában érdemes fülelni és elsőként azokat a szobákat megtisztítani, ahol ketyegést hallunk, de ha határozottan haladunk végig mindegyik szobán, bőven lesz időnk a bombák hatástalanítására, így most mi is ezt a tendenciát kövessük. A lépcsőn felérve találunk 2 ajtót. A bal oldali végén 2 gyanúsított lehet. Mindkettő olyan helyen, hogy ne lehessen rájuk látni. Nos, én a gázt javasolnám a szoba kipucolásához, de aki merész, az végigszaladhat paprikasprayvel is egész nyugodtan.


Amint ez megvan, irány a jobb oldali ajtó. Küldjünk be valakit a bal oldali kisebb terem kitisztítására. Körülbelül a bejárati ajtó elé, kicsivel távolabb tőle hajítsunk be egy gázt. Egy elkülönített, bunkerszerű helyről jön majd a köhögés, ha mákunk van ott pont lesz is egy bomba. (A bombákat is véletlenszerűen rakja le a játék, bármely szobába lehetnek és akár a folyosókon is, így ezt most nem fogom leírni, mikor merre találjuk meg őket) Ne haladjunk itt tovább, zárkózzunk fel a csapathoz, ékeljük ki az ajtót amely a lépcsőház felé vezet, majd induljunk el a folyosón, amely körbevezet az emeleten. Az első jobb oldali szobába kukkantsunk be a szondával. Látni igazán semmit nem fogunk, de a szoba végén, illetve a 10 óránál lévő, elkerített helyiségben vannak gyanúsítottak. Hajítsunk be egy gázt 12 óra irányába, egészen a szoba végére, illetve még egyet a 10 óránál lévő lyukba. Amint ez a szoba megvan, haladjunk tovább.


A következő szoba ehhez hasonló lesz, annyi különbséggel, hogy a 10 óránál lévő helyiségre itt már könnyen rálátunk. Itt is inkább a szoba végén lesznek gyanúsítottak, szóval itt is használjuk a gáz bedob, szoba kipucol módszert. Ahogy elérünk a következő ajtóig láthatjuk, hogy itt a folyosó el van barikádozva, szóval csak a szobán keresztül juthatunk át. Itt érdemes kétfelé osztani a csapatot. Az egyes csapat maradjon itt, a kettes csapat menjen körbe a folyosón a szoba másik ajtajáig (Ugye előzőleg a másik oldalon is elfogtuk a gyanúsítottat így nincs mitől tartania a kettes csapatnak.) Az egyes csapat aligha láthat gyanúsítottat, ha mégis, akkor használjanak C2-t. A kettes csapat esetében már más a helyzet. Akár 3 rosszfiú is partyzhat, 9-15 óra irányába. Ők inkább dobjanak be egy gázt. Ezzel elkerültük, hogy valamelyikük is futásnak eredjen és ismét át kelljen fésülni az egész épületet. (Bár igaz sokáig nem juthatott volna, mert a lépcsőház felé vezető ajtót kiékeltük)


Az utolsó szoba maradt, melynek ajtaja a korábban a lépcsőházból balra elindulva megtalált, bunker mögött bujkáló fegyvereshez közel található. Kukkantsunk be. Ha nem látunk senkit, akkor is óvatosan nyissuk ki az ajtót, nehogy őrjárattal találjuk szembe magunkat. Hajítsunk be egy gázt 13 óra irányába, amely megfogja majd a doboz és a mobil wc melletti rosszfiúkat. Lassan haladjunk tovább. Egy nagyobb szárnyat fogunk látni. Hajítsunk be egy gázt (ha lehetséges, falról lepattanva, nehogy lelőjenek) és fogjuk el az utolsó rosszfiút. Ezzel készen is vagyunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://swat4hq.blog.hu/api/trackback/id/tr25231935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása