11

Tizenegyedik küldetés: The Wolcott Projects

Ajánlott felszerelés/játékos:
Elsődleges fegyver: Less Lethal (Zöld Babzsákos) Shotgun
Másodlagos fegyver: 9mm-es pisztoly (JHP töltény)
Taktikai eszközök: Optiszonda 1x, CS Gáz 3x, Ajtóék 1x
Ajtótörő eszköz: C2-es töltet
Öltözék: Gázmaszk, Könnyű páncél

Biztos vagyok benne, hogy sokak számára a Wolcott Projects az utolsó pálya után a második leggyűlöltebb küldetés. Ezzel sokáig én is így voltam, de annyira nem vészes ez a pálya, valljuk be őszintén. (Jó, én könnyen beszélek, mert már nem egyszer teljesítettem) Fontos megjegyezni, hogy a pályán 4 db ajtóékre lesz szükségünk így ahhoz viszonyítva állítsuk össze a felszerelésünket, hogy hányan indulunk neki a pályának. No de kezdjünk is bele. Rögtön a legelején, a bal oldalt lévő ajtót ékeljük ki, mert a folyosó, ami felé vezet, rendkívül veszélyes. Előrehaladhatunk a fa irányába és elkaphatjuk az ott lévő gyanúsítottakat, de sokkal egyszerűbb, ha a kuka mögött elbújva kicsalogatjuk és biztos távolságból ártalmatlanítjuk őket. Egy, esetleg két gyanúsítottat kaphatunk el itt. Lassan induljunk el, majd leérkezünk egy kis mélyebb részhez, ahol egy ajtó egyenesen az alagsorba vezet. Ezt ékeljük ki, ne biztosítsunk később menekülési útvonalat a gyanúsítottaknak. Menjünk tovább. Itt nagyon óvatosnak kell lennünk, mert a romos épület 2. szintjén van egy nyitott szoba, ahonnan könnyű prédák lehetünk, illetve 13 óra irányába a teherautó platóján is állhat egy gyanúsított. A dobozok mögött maximum csak Jenningszel találkozhatunk, ritka pillanatok egyike, amikor itt is rejtőzködik fegyveres. Ha lehet, mindannyijukat próbáljuk elkapni, lehetőleg gránát használata nélkül, mert azokra még nagy szükségünk lesz a későbbiekben. Kukkantsunk be a közelben lévő ajtó alá. 14 óránál az ajtó melletti sarokban láthatunk gyanús alakot, de a mellette lévő sarokban is lehetnek. Nem nagy kunszt, telepítsünk C2-t az ajtóra és a robbanás után fogjuk el őket. Miközben a folyosó felé néző ajtót kiékeljük, valaki ellenőrizze 12 óra irányában lévő doboz mögötti helyeket is, nehogy ott bujkáljanak. (Habár erre nem sok esély van, mert a lépcsőről lefelé menet észrevehetnek minket, illetve fordítva, bárki is bujkál itt. Abból meg jó általában nem szokott kisülni)


Amint ez megvan, irány a teherautó felé. Lassan közlekedjünk. Ha felnézünk, a 2. emeletről éppen kikukucskáló gyanúsítottakat vehetünk észre. Nem igazán ajánlatos rájuk lőni, mert azzal csak riadalmat keltünk, ami miatt a felfelé való haladás nem biztos, hogy zökkenőmentes lesz. Amint haladunk előrefelé, láthatjuk, hogy a jobb oldalt van egy lerombolt falrész, ahol be tudunk hatolni. Lassan menjünk el előtte, ügyelve arra, hogy a hűtő mögötti gyanúsítottat eltaláljuk, ha ott rejtőzködik. Közben lassan haladjunk tovább, mert a sarkon (még az épületen kívül) is állhat gyanúsított, szerencsére az esetek többségében arccal a falnak, így könnyen elkaphatjuk, vagy még a kamion mögött guggolva, lure taktikával előcsalogathatjuk. A kuka melletti csövesről se feledkezzünk meg. Amint ezzel megvolnánk, irány a kis szoba. A 12 óránál lévő ajtót fedezzük, amíg valaki a félre eső szobát ellenőrzi. Ez is egy L alakú szoba, amelynek a végén vagy Jennings, vagy egy gyanúsított lehet. A jobb oldalon lévő mellékhelyiség alá szondázzunk be, és ha itt is találunk rosszfiút, akkor robbantsuk rá az ajtót. Miután felzárkózott mindenki, kukkantsunk be az őrt állt ajtó alá. 9,12 és 14 óránál lehetnek gyanúsítottak, sajnos a többségüket nem fogjuk látni, mert vagy egy kanapé, vagy egy szekrény mögött rejtőzködnek. Biztonsági okokból hajítsunk be a szoba közepére egy gázt, az majd kipucolja őket.


Szondázzunk be a következő ajtó alá is. Ez ugye az a folyosó, amit eddig nagy ívben próbáltunk elkerülni és ékelgetni, ahol csak tudtunk. Nagy valószínűséggel 14 óránál a sarokban ott fog guggolni egy haverunk. Robbantsunk C2-t az arcába, majd mindenki húzódjon be mellé a sarokba. Kapjuk elő a pisztolyt és csalogassuk magunkhoz a közelben lévő gyanúsítottakat. Csak akkor haladjunk tovább, ha megbizonyosodtunk arról, hogy több már nem jön Ha a bal oldalon lévő, a lépcsőház felé vezető ajtó nyitva van, azt zárjuk be és őrködjünk mellette, amíg valaki elsétál a másik lépcsőházhoz vezető ajtóig és kiékeli azt. (Ez fog levezetni az alagsorig) Szondázzunk be mindkét, a lépcsőházakba vezető ajtó alá, mert az ékeltnél látott dolgok később még hasznunkra válhatnak, illetve a nem ékeltnél akarunk ugyebár továbbmenni. Elvileg az utóbbinál már senkit nem fogunk látni, mert a 15 óránál a sarokban gubbasztó gyanúsított már kivánszorgott a pisztolylövésekre. Ha nem, akkor meg kapjuk el még az ajtó bezárása előtt. Irány a lépcső, közben fedezzük a hátunkat, nehogy ott álljanak a korlát mögött. Az emeletre vezető ajtóra telepítsünk C2-t, majd húzódjunk szépen vissza a lépcsőig és várjunk. Mindenkire nyissunk tüzet, aki elsétál az ajtó előtt. Ha nem akarnának jönni, akkor csalogassuk őket magunkhoz a pisztollyal. Legjobb esetben akár 3 fegyverest is elkaphatunk.


Ha már nem jönnek többen, lassan bújjunk be a 12 óránál lévő kis helyiségbe. Onnan szép óvatosan hajítsunk pár gázt 10,11 és 13 óra irányában lévő szobákba. Itt általában nagy az ellenállás, úgyhogy a szobák kipucolása közben legyünk óvatosak és ha lehet, szóródjunk szét amennyire csak tudunk. Elég romos épületről van szó, ami miatt könnyen át lehet látni egyik szobából a másikba és ez nem feltétlenül csak a mi javunkra szolgálhat. A közeli lyuk ajtaja alatt szondázzunk be, és ha ott is van gyanúsított, söpörjük ki C2-vel.


Menjünk annak a lépcsőháznak az irányába, amelynek a földszinti ajtaját kiékeltük. Óvatosan haladjunk lefelé, és amint elértünk az alagsorba vezető ajtóhoz, fedezzük a lépcső alját, mert nem csak Jennings várhat ránk, hanem egy gyanúsított is. Eljött az utolsó szoba. Szondázzunk be. Innen nem sok mindent fogunk látni, maximum 9 és 12 óra irányába fegyvereseket. Mindenki kapja elő az összes gránátját és a szoba összes pontjára hajítsa be mindet. Ezzel el is intéztük szerencsétleneket egy életre. Kötözzük meg őket, szedjük fel a fegyvereket, jelentsünk a bázisnak és kész is a misszió.

A bejegyzés trackback címe:

https://swat4hq.blog.hu/api/trackback/id/tr325231795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása