10

Tizedik küldetés: St. Michael's Medical Center

Ajánlott felszerelés/játékos:
Elsődleges fegyver: Less Lethal (Zöld Babzsákos) Shotgun
Másodlagos fegyver: 9mm-es pisztoly (FMJ töltény)
Taktikai eszközök: Optiszonda 1x, CS Gáz 3x, Ajtóék 1x
Ajtótörő eszköz: C2-es töltet
Öltözék: Gázmaszk, Könnyű páncél

Ha megoldható, ide is gázt hozzunk magunkkal, mert néhány szobában robbanékony palackok vannak elhelyezve, de ha mégis villanót vagy stingert veszünk magunkhoz, akkor legyünk nagyon óvatosak, nehogy detonációt okozzunk. Szintén fontos megemlíteni még mielőtt nekikezdünk a pályának, hogy csak indokolt esetben álljunk fel. Ajtó előtt ne, mert az ablakon keresztül megláthatnak minket és szabotálhatják a bevetést. (Khhmmm, jómagam remek példa vagyok erre. Tanuljatok a hibámból.) Az alapokon átrágtuk magunkat, irány a misszió. Szondázzunk be a dupla szárnyú ajtó alatt és nézzük meg, látunk-e mozgást 9-12 óra intervallumban. Ha igen, várjuk meg, amíg elmegy az őrjárat, majd óvatosan dobjunk egy gázt 14 óra irányába, a pillér mögé, mert ott nagy valószínűséggel lesz egy gyanúsított. Közben folyamatosan fedezzük a 10 és 12 óránál lévő ajtókat, illetve a pillérrel egyvonalban elhelyezkedő duplaszárnyú ajtót is, nehogy meglepetés érjen minket. A 10 óránál lévő kis helyiséget gyorsan tisztítsuk meg, mert egy szempillantás alatt agyonlőheti a gyanúsított a bent tartózkodó civilt, ha veszélyben érzi magát. Ha ez megvan, akár 2 részre is szakadhatunk. Az egyes csapat menjen a 12 óránál lévő helyiségbe, majd a kis kacskaringós út végén lévő ajtó alá óvatosan szondázzon be. 9 óránál lehet gyanúsított, de akár bárhol másfele is a szobán belül, szóval egy gázt mindféleképpen lökjünk be, akár C2-vel megfűszerezve is. A második csapat a pillér felőli duplaszárnyú ajtón hatoljon be, közbe az egyes csapat folyamatosan fedezze 12 óra irányát, nehogy ránk törjön egy ámokfutó, plusz még figyelni kell a 13 óránál lévő helyiséget is, mert a 2 gyanúsított könnyen lelőhet minket és a civilt is. Baromi gyorsan füstöljük ki őket egy gázzal. (Tudom, ez egy viszonylag nehéz szakasz, mert mindenfelé kell figyelni egy időben, így könnyen elbukhatunk, ha csak rosszkor nézünk rossz helyre.


Ha ezzel megvolnánk, haladjunk a közelben lévő ajtó felé. Amíg szondázik valaki, a többiek fedezzék a nagy folyosót. A kis kórterem nagyon csúnya meglepetéseket tartogathat. Hiába nem látunk senkit, 10 óránál a pillér mögött és 14 óránál szinte biztos, hogy már várni fognak ránk, szóval dobjunk be középre egy gázt és hadd szóljon. A többiek még mindig fedezzék a folyosót és csak akkor induljanak el, ha a másik szobát is leellenőriztük, amely közvetlenül az előbb behatolásra kerülő helyiség mellett van. Itt csak a szoba végén, a bal oldalon lehet gyanúsított, de ide inkább a menekülő gyanúsítottak szoktak bújni. Nem árt óvatosnak lenni, mert ez egy nagyon picike lyuk és korom sötét is ráadásul. Amint kiért társunk a szobából, induljunk meg a folyosó vége felé. A jobb oldali szobából 2 ajtó is nyílik ide, plusz még fedezni kell a 12 óránál lévő duplaszárnyú ajtót is. Vegyünk fel egy biztos védelmi pozíciót, majd csalogassuk ki szerencsétleneket. Ha mákunk van, mindenhonnan elő fognak bújni. Azért a jobb oldali szobába szondázzunk be mindkét ajtó alól, és hajítsunk 12 óra felé egy füstgránátot, csak hogy biztosra menjünk. Ezzel elvileg ezt a szintet meg is tisztítottuk.


Irány vissza a főterem, onnan pedig menjük egyenesen az alagsorba vezető lépcsőkig. A lépcsőről csak óvatosan menjünk le, az ajtó melletti kukánál bujkálhat gyanúsított, de őt könnyen elkaphatjuk a zöld sotival is. Menjünk be az ajtón. A bal oldali dupla szárnyas ajtót ékeljük ki, miután megbizonyosodtunk róla, hogy a jobb oldalon senki nincs. A 12 óránál lévő nyitott ajtó elé küldjünk valakit, aki bezárja, illetve még egy embert, aki fedezi majd a folyosót a jött-ment kóválygóktól. Legyenek ők az egyes csapat. Egy másik ember pedig menjen a jobb oldali ajtó felé. Ő pedig a kettes csapat lesz. Szondázzunk be mind a két oldalon. Az egyes csapat 10 és 14-15 óránál láthat gyanúsítottat, míg a kettes csapat 9 és szerencsés esetben 12 óránál. A szekrények mögött biztosan lapul valaki, szóval ha senkit sem látunk, a kettes csapat dobjon 12 óra irányába egy füstgránátot egészen a falig. Ha az egyes csapat lát gyanúsítottat valamerre, ők használjanak nyugodtan C2-t. Ahogy bementünk, egy kis járat vezet a fürdőkig. Itt senkit nem fogunk látni, de a falról lepattintva hajítsunk be egy gázt a biztonság kedvéért, nehogy meglepetés érjen.


Induljunk tovább a folyosó végére, amelyet fedezett az egyes csapat egyik tagja. A baloldalon lévő ajtót ékeljük ki, a duplaszárnyú alá akár be is szondázhatunk. A sötétség miatt sok mindent nem fogunk látni, de ha 10 óránál áll valaki, azt az alakot még éppen ki lehet szúrni. Ne kockáztassunk, hajítsunk be egy gázt, majd a folyosó végére érve mégegyet, lehetőleg jól be, a kiékelt duplaszárnyú ajtó felé. Az utolsó szobához érkeztünk. Az ajtó alá benézve 9 óránál lehet gyanúsított, illetve a szoba végén is. C2 + gáz a szoba végére, hadd szóljon nekik. Ha nem lennénk biztosak a dolgunkban, a szoba másik végén lévő kiékelt ajtó alól is leellenőrizhetjük a helyzetet, akár a csapatot kettéosztva is végrehajthatjuk a behatolást. Kötözzünk meg mindenkit, jelentsük őket és gyűjtsük be a fegyvereket.

A bejegyzés trackback címe:

https://swat4hq.blog.hu/api/trackback/id/tr595222552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása