9 Kilencedik küldetés: Children of Taronne Tenement

Ajánlott felszerelés/játékos:
Elsődleges fegyver: Less Lethal (Zöld Babzsákos) Shotgun
Másodlagos fegyver: 9mm-es pisztoly (JHP töltény)
Taktikai eszközök: Optiszonda 1x, CS Gáz 3x, Ajtóék 1x
Ajtótörő eszköz: C2-es töltet
Öltözék: Gázmaszk, Könnyű páncél

Az előző pályával ellentétben itt most csak és kizárólag könnygáz gránátot vegyünk magunkhoz, ha bármiféle gránáttípust is szeretnénk használni, mert a pálya tele van szórva robbanékony palackokkal! Ehhez megfelelően ne feledkezzünk meg a gázmaszkról sem. A spawnpontnál rögtön az előttünk lévő ajtót törjük fel, közben valaki figyelje a lépcsőt is, nehogy lejöjjön időközben egy gyanúsított. Osszuk ketté a csapatot. Az egyik része maradjon a lépcső lábánál és őrködjön, 2 ember induljon el a folyosó végén lévő ajtó felé. Ügyeljünk a bal oldalon lévő ablakra, mert könnyen át lehet látni a másik épületszárnyba, ahol lehetnek gyanúsítottak. Ha ott tartózkodnak, próbáljuk megadásra késztetni őket, de nagy valószínűséggel el fognak futni. Ez esetben sem kell aggódni. Szondázzunk be az ablak melletti ajtó alá, amely felé eredetileg is indultunk. 15 és 12 óránál lehet civil-gyanúsított mix, akár a polcok mögött is. A C2 nem a legbiztonságosabb módszer, úgyhogy hajítsunk be egy gázt. Amíg az egyik ember a fegyveresekkel törődik, a másik azonnal ékelje ki a 10 óránál lévő ajtót. Semmiképp se menjünk be abba a szobába, mert az azonnali halált jelent!


Irány vissza a lépcsőhöz. Még mindig tartsuk a kettévált formációt. A bejárattól jobb oldalt elhelyezkedő ajtó alatt nézzünk be. 11 óránál a sarokban állhat 1-2 gyanúsított. Ha az ajtó felé vannak fordulva, akkor használjunk C2-t, ellenkező esetben a sotival elkaphatjuk őket. Ilyenkor a jobb kéz felőli szobában már nincsenek, de ha itt senkivel sem találkoztunk, akkor mindenképpen nézzünk be. Igazából a szoba bármelyik szegletében lehetnek. Ha tárgy mögé van elbújva, akkor hajítsunk be egy gázt, ha szabadon ráláthatunk, akkor jöhet a C2. Most már visszatérhetünk a többiekhez. A lépcső közelében lévő ajtót törjük fel és nézzünk be alá a szondával. 12 óránál van egy kis konyha, ott is lehetnek akár bentebb is megbújva, illetve figyeljünk 15 óra irányába is, a zöld gázpalack közelébe. Bármerre is látunk fegyverest, hajítsunk be egy gázt, ne kockáztassunk. A 9 óránál lévő kis szobában általában senki sincs, de azért a szekrény mögé csak óvatosan nézzünk be. A konyhával tegyünk ugyan ezt, nehogy ott is bentebb bujkáljanak. Irány a 15 óránál lévő ajtó. Ez a szoba, ahová a folyosó végéről átláthattunk az ablakon a pálya kezdetekor, szóval szondázni sem szükséges, de jobb félni, mint megijedni. A wc-ben általában senki sincs, ha mégis lenne, alkalmazzuk a C2 effektet.


Haladjunk tovább az ajtó felé. 12 óránál általában civil szokott lenni, szóval nyugodtan beléphetünk. Az utolsó emberke csukja be maga mögött az ajtót, majd húzódjunk be a jobb oldali kis résbe és alkalmazzuk a kicsalogatós technikát. Kb 2, jobb esetben 3 gyanúsítottat kaphatunk így el. Óvatosan menjünk tovább, de ne az emeletre, hanem a pincébe menjünk. Érdemes a levezető lépcső sarkából szondázni, nehogy nyitva legyen alul az ajtó, mert akkor könnyen meghalhatunk. Közelítsük meg szép csendben az ajtót, de közben ügyeljünk a jobb oldalra, mert a sarokban várhatnak ránk. (Tipp: Van egy bug a játékban, melyet kihasználva könnyen átnézhetünk a falon és láthatjuk az ajtót és a lépcső alján elhelyezkedő kis helyiséget. Körülbelül 4 csempényit kell hátralépnünk a lépcső tetejétől, majd itt kell szondáznunk. Ide kattintva képes illusztrációt is láthattok.) Szondázzunk hát be a pincébe. Itt szinte mindig zsongás van. 9 óra irányába van egy temető, 12 óránál pedig egy kis fűtőhelyiség. Itt 2 lehetőségünk van: Vagy bedobunk két gázt 10 óra irányába a falról lepattanva és 12 óra felé a másik lyukba, vagy behúzódunk a sarokba és kicsalogatjuk őket a pisztollyal. Igazából mindkettőt ajánlom, a második kicsit spórolósabb, a gázra pedig még nagy szükségünk lesz a későbbiekben.


Irány az emelet. Azon a lépcsőn menjünk fel, ami mellett az előbb elhaladtunk. Ahogy felértünk, kukkantsunk be az ajtó alá. A bal oldali, folyosó végén lévő ajtóval ne foglalkozzunk. Sokkal inkább a 13-14 óránál lévő civil-gyanúsított kombóval. Ha az ajtó felé néz a fegyveres, használjunk C2-t, ha nem, akkor ide inkább a paprikaspray-t ajánlanám, de használhatunk bármi mást. Ha még van ékünk, az ajtót ékeljük ki a közelükben. Mindeközben figyelgessük az ablakon túl lévő szobát, nehogy hátba támadjanak. Ha látunk valakit, azt érdemes most elkapni. Óvatosan közelítsük meg a folyosó végét, ahol 2 ajtó is van. A jobboldalit ékeljük ki, a baloldali alá nézzünk be. 12 óránál a konyhában lehet egy civil, illetve az építés alatt álló kis fürdőszoba szerűségű építménybe lehetnek, és az ajtó előtt is. Ide inkább hajítsunk be egy gázt. A 9 óránál lévő ajtóval még most ne foglalkozzunk, haladjunk tovább. A konyhából egy ajtó nyílik egy leginkább konferencia szobára hasonlító kuplerájba. Itt bizony ha gáz van, akkor nagy a party. Mindenféleképpen gázt használjunk, C2-vel vegyítve. (Ha nagyon bevállalósak vagyunk, kettéoszthatjuk a csapatot és a szobára nyíló 2 ajtóra rögzítsünk C2-t. Ha egyszerre robbantunk, akkor a hatás a szobában tartózkodó összes személyt megbénítja.)


Szondázzunk be a következő ajtó alá is. Előttünk a nagy kupac szemét miatt nem fogunk túlzottan sok mindent látni, de 10 és 14 óránál lehetnek gyanúsítottak. Használjunk C2-t, de befele menet ügyeljünk 9 óra irányába, nehogy hátba támadjanak, no meg előre is nézzünk, mert ez egy L alakú szoba, így könnyen meglephetnek. Menjünk körbe a helyiségen, majd a következő kis szobába nyíló ajtó alá nézzünk be. Ha szerencsénk volt, akkor már a lépcsőtől felfelé jövet elkaphattunk itt valakit. Ha ez nem így lenne, akkor 9 óránál állhat gyanúsított, de érdemes a dobozok mögé is lesni. Hajítsunk be egy gázt, ha nem vagyunk biztosak a dolgunkban, de a 9 óránál álló fickót C2-vel vagy sotival is könnyen el lehet kapni.


Irány vissza az a szoba, amelyet felfele jövet kiékeltünk. Nézzünk be alá. Ha bárkit is látunk, hajítsunk be egy gázt. Törekedjünk arra, hogy minél kisebb zajt csapjunk, mert a 9 óránál lévő ajtóból ha bejönnek, káosz lesz. Mihelyst ezzel megvolnánk, foglaljunk biztos pozíciót az ajtótól biztonságos távolságban. Alkalmazzuk a lure technikát. Kb 3-4 gyanúsítottat is kicsalogathatunk innen, ha türelmesek vagyunk, de semmiképpen se rohanjunk be indok nélkül a szobába! Ha megbizonyosodtunk róla, hogy az emeleten mindenkit elkaptunk, akkor szedjük össze az összes megmaradt könnygáz gránátunkat és hajítsuk le a lépcsőn. Szedjük össze a fegyvereket, kötözzünk meg mindenkit, reportoljuk őket és teljesítettük is a pályát.

A bejegyzés trackback címe:

https://swat4hq.blog.hu/api/trackback/id/tr815186221

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása