8 Nyolcadik küldetés: DuPlessis Wholesale Diamond Center

Ajánlott felszerelés/játékos:
Elsődleges fegyver: Less Lethal (Zöld Babzsákos) Shotgun
Másodlagos fegyver: 9mm-es pisztoly (FMJ töltény)
Taktikai eszközök: Optiszonda 1x, Villanó 2x, Stinger 1x, Ajtóék 1x
Ajtótörő eszköz: C2-es töltet
Öltözék: Sisak, Könnyű páncél

Mielőtt nekivágnánk a pályának, semmiféleképpen se feledkezzünk meg arról, hogy villanógránátot és sisakot vegyünk magunkhoz, mert a gyanúsítottak többsége itt viszont gázmaszkot visel. Induljunk is előre, át a fémdetektor kapun, majd a jobboldali lépcső lábánál álljunk meg. 2-3 jól irányzott lövést adjunk le az emeleten látható ajtó környékére és várjuk meg, amíg látótávolságba kerülnek a gyanúsítottak. Ha szerencsénk van, a hall körüli emeletről az összes oda fog csődülni a lépcsőhöz és így elég könnyen elkaphatunk akár 3 gyanúsítottat is, arról nem is beszélve, hogy elég nagy kockázatot veszünk így le a vállunkról. A 12 óránál lévő dupla szárnyú ajtón ne menjünk be, akár ki is ékelhetjük. A másik ajtó alatt szondázzunk be. 12 óránál a pult mögött, illetve 9 és 15 óránál a sarkokban lehetnek gyanúsítottak. Megközelíthetjük a terepet óvatosan haladva is, de a villanógránát a biztos megoldás. Ismét egy ajtóhoz érkeztünk. Benézve alá láthatjuk, hogy ez a szoba nem piskóta, akár több gyanúsított is lehet szétszóródva benne. Álljunk be szorosan a közeli sarokba (lehetőleg ne abba, amerre az ajtó is nyílik) majd 2-3 lövést eresszünk bele az ajtóba. Várjuk meg, amíg kijönnek a mit sem sejtő fegyveresek és fogjuk el őket. Csak akkor menjünk be, ha már biztosak vagyunk abban, hogy senki sem maradt a szobában. (Tipp: Ha sikerül úgy körüljárni ezt a szintet, hogy a szobára nyíló 3 ajtót megközelíthetjük, akkor szereljünk mindegyikre C2 robbanószert, majd egyszerre robbantsuk fel őket. A siker garantált, mivel a hatás az egész szobára és a benne tartózkodó összes NPC-re hatással lesz. Kockázatos mutatvány, de 100%-ig hatásos) Ahogy belépünk, 12 óránál megpillanthatunk egy ajtót. Azt ékeljük ki és haladjunk tovább a másikon.


Most azon a folyosón vagyunk, amelyikre a kiékelt dupla szárnyú ajtó nyílik. A jobb oldalon lévő ajtót nagyon óvatosan közelítsük meg. Ha nyitva van, óvatosan nézzünk be, nem-e látunk valakit. A 9 óránál lévő fegyverest így nagyon könnyen elkaphatjuk, ha ott van. Ha az üveg mögött rejtőzködik, akkor hajítsunk be egy villanót a jobb oldalon lévő résen keresztül. Arra vigyázzunk, hogy ahogy haladunk befele, nehogy a sarokban összefussunk egy fegyveressel. Hagyjuk el a szobát és irány a dupla szárnyú ajtó. (Még azelőtt érdemes odaállítani valakit, hogy blokkolja azt, amíg az előbb leírt szobát kitakarítjuk) Lessünk be alá. Egy civil lehet 12 óránál illetve egy fegyveres 14-15 óránál. C2-vel elkaphatjuk, ha az ajtó felé néz. Hogy ha háttal áll neki, óvatosan közelítsük meg és ártalmatlanítsuk. Még ne menjünk le, előbb nézzünk be a másik dupla szárnyú ajtó alá, ami pont a lépcső mellett van. Ideális esetben 14 óránál lehet egy fegyveres, legrosszabb esetben pedig 12 óránál a plexi mögött pont úgy, hogy ne lehessen rálőni. Ha felénk néz, akkor rizikós a helyzet. ez esetben ajánlott a kiékelt ajtó felől megközelíteni és elkapni. Ellenkező esetben nyissunk be és lőjük meg a zöld sotival. Amint kipucoltuk a szobát, irány a lépcsőn lefelé a széfekhez.

Ahogy haladunk lefele, folyamatosan csekkoljuk a termet, nehogy valaki kijöjjön. Nagyon fontos, hogy ne álljunk fel, ne világítsunk oda, mert ezzel könnyen magunkra vonhatjuk a figyelmüket. Ha mégis lenne lent valaki, a lépcsőről könnyen elkaphatjuk. Haladjunk az asztal közelébe, amelyiken a nagy TV van. 2-3 jól irányzott lövést adjunk le az ajtóra, majd várjunk. Kb 3-4 gyanúsítottat csalogathatunk ki innen, bár még így is nagyon ügyelnünk kell, nehogy a szekrények között cirkáljanak. Bár ez esetben ennek az esélye nagyon kicsi és nyugodtan besétálhatunk. Kötözzük meg a civileket és irány az első emelet.

Felfelé haladva láthatjuk, hogy a jobb oldalon, 9 óránál az ajtó nyitva áll. Ha így van, zárjuk be. Menjünk tovább az ajtó nélküli helyiséghez és forduljunk be balra. Itt ismét áthaladunk egy fémdetektoron. Nagyon vigyázzunk, a jobb oldali folyosót fedezze valaki, nehogy hátba támadjanak. Az előttünk lévő duplaszárnyas ajtót ne piszkáljuk, szondázzunk be a bal oldali ajtó alatt. Ha senkit nem látunk, akkor is legyünk nagyon óvatosak, a számítógépek mögött még lehetnek. Itt a zöld sotival nagyon könnyen megoldhatjuk a helyzetet. Az innen kivezető ajtó ugye pont az az ajtó, amelyik környékét meglőttük a kezdetben. Ideális esetben könnyedén megközelíthetjük a helyet, mert már mindenkit elkaptunk itt. Ha netán mégis sikerült valamelyiküknek elfutnia, akkor szép lassan, guggolva menjünk körbe a termen.

Haladjunk tovább az ajtó nélküli folyosóhoz. Kezdjük a bal oldallal. 2 ajtó lesz ott. A távolabbi alá nézzünk be. 9 vagy 14 óránál lehet gyanúsított. Mindkét esetben használhatjuk a C2 effektet. A közelebbi ajtó mögött csak egy sérült civil található, ezt a 2 szobát köti össze egy ajtó. Szóval ezt letudtuk. Haladjunk tovább a jobboldali ajtókhoz. Szintén a távolabbi alá nézzünk be. Láthatunk egy hordányi ordítozó civilt, és lehet, hogy gyanúsítottakat is. Villanó be, szoba kipucol. Most 2 felé szedjük a csapatot. Az egyik fele a folyosón marad és megnézi, mi van a közelebbi ajtó mögötti szobában. Ha szívás van, akkor 9 és 14 óránál lehet gyanúsított. Őket C2-vel el lehet intézni. A másik csapat a kipucolt, sok civiltől hemzsegő szobából hatol be, ők akár behajíthatnak egy villanót is a biztonság kedvéért. Vagy használhatnak C2-t, ha 12 óránál is áll valaki. Haladjunk tovább a második folyosóra. A távoli ajtó alatt lesz az utolsó 1-2 gyanúsított. Ideális esetben 9 óránál fog állni, őt C2 effektel térde kényszeríthetjük, ha nincs ott, akkor 12 óra irányába a szekrény mögött lesz. Kínáljuk meg egy villanóval és készen is vagyunk a pályával. (Ha még mindig hiányozna egy gyanúsított, akkor ő a takarító helyiségben lesz. Bár ez ritka eset, általában akkor szokott előfordulni, ha valamelyiküknek sikerül elfutni)

A bejegyzés trackback címe:

https://swat4hq.blog.hu/api/trackback/id/tr315185942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása