6 Hatodik küldetés: Red Library Offices

Ajánlott felszerelés/játékos:
Elsődleges fegyver: Less Lethal (Zöld Babzsákos) Shotgun
Másodlagos fegyver: 9mm-es pisztoly (FMJ töltény)
Taktikai eszközök: Optiszonda 1x, Flashbang (Villanó) 2x, Stinger (Darázsfészek) 1x, Ajtóék 1x
Ajtótörő eszköz: C2-es töltet
Öltözék: Sisak, Könnyű páncél

Mielőtt belevágnánk a küldetésbe, nagyon fontos, hogy a felszerelésünkhöz csak villanó, vagy stinger gránátot tegyünk be, mivel néhány gyanúsított gázmaszkot visel a pályán! Ahogy elkezdjük a pályát, máris szondázzunk be az első ajtó alatt. Szerencsés esetben senkit nem fogunk látni, ellenkező esetben 10 óránál, a pult környékén lehetnek gyanúsítottak. Hatásos lehet a C2 effekt, a lure technika (már ha valakinél van lőfegyver), vagy behajíthatunk egy flash gránátot is. A 13 óránál lévő ajtót hagyjuk békén és nagyon óvatosan közelítsük meg az irodabódékat. Ügyeljünk, nehogy a szemben és a jobb oldalon lévő bódéban gyanúsítottak legyenek, de közben figyeljünk 13 óra felé is, mert onnan is befuthatnak, plusz ha nem lenne még így is elég, az emeleten is kóborolhatnak. Nagyon lassan haladjunk a bal oldal mentén, majd a képen is látható ponton, hajítsunk a falhoz egy villanó gránátot amit ha jól dobtunk, be fog esni az elkerített részbe. Menjünk be, a bal oldalról megközelíthető hosszú folyosón keresztül és a 12 óránál lévő fegyverest fogjuk el, de ügyeljünk, nehogy itt is bujkáljon még pár jómadár. Amint ezzel megvolnánk, távozzunk a szobából az ajtón keresztül.


Ahogy kinyitjuk az ajtót, 12 óránál láthatunk egy másik ajtót, ami egy lépcsőház felé vezet. Ékeljük ki, majd lassan kezdjünk el a fal mellett haladni a lift felé úgy, hogy fedezzük a mellékhelyiségek felé vezető folyosót. A fal mellett lehet egy fegyveres, nagyon vigyázzunk. Az első toalettel könnyű dolgunk lesz, mivel ahogy belépünk, a bal oldalon felszerelt tükör mindent visszavetít, így ha a sarokban van valaki, látni fogjuk. A másikkal viszont gondok lesznek, mert ahogy betoppanunk, 9 óránál van egy kis lyuk, ahol megbújhatnak gyanúsítottak. Vagy óvatosan intézzük el, vagy dobjunk be neki flash gránátot.


Menjünk vissza a másik ajtóhoz a lift közelében. Szondázzunk be alatta, 9 óránál civil, illetve gyanúsított lehet. Dobjunk be nekik egy flash gránátot, ha így van. Közben fedezzük a lépcsőt is, mert onnan is lerohanhat egy fegyveres. Amint ezzel megvagyunk, irány az emelet.


Nézzünk be az ajtó alá. 12 óránál, a távolban lehet egy fegyveres. Nyissuk ki az ajtót, óvatosan kukkantsunk be, majd ártalmatlanítsuk a sotival. Haladjunk előre. Állítsunk be egy embert a 13 óránál lévő ajtó elé, egy másikat, hogy fedezze a folyosót, mi pedig álljunk rá a bal oldali szobára. A közelebbi ajtó általában zárva szokott lenni olyannyira, hogy még kulcsra is van zárva. Nézzünk be alá, általában 14 óránál láthatunk egy fegyverest, aki pont az ajtó felé néz, illetve 13 óránál az asztal mögött lehet megbújva még egy. ALTERNATÍV eset, hogy az ajtó már jó előre nyitva van. Nagyon figyeljünk, nehogy így haladjunk el mögötte, hátat fordítva a gyanúsítottaknak, mert instant halál a vége. Ez egyébként a jobbik eset, mert nem csak könnyebben kaphatjuk el így a fegyvereseket, hanem ki is futnak a szobából, tálcán kínálva önmagukat. No de nézzük a másik ajtót, ami szintén ide vezet. 12 óránál ugye az előbbi jómadarat láthatjuk, 13 óránál, a sarokban pedig 2 civil plusz egy fegyveres is lehet. Ha C2 robbantással szeretnénk bejutni, semmiféleképpen se a másik ajtóra tegyük, mert nem fog hatni az előtte álló gyanúsítottra, bármennyire is logikus lépésnek tűnhet. Ott inkább flash gránátot dobjunk be, az előttünk lévő ajtóra pedig nyugodtan mehet a C2. A folyosó végén szintén van egy ajtó. Hiába szondázunk be alatta, a 12 óránál álldogáló gyanúsítottat nem fogjuk látni, de érdemes vetni egy pillantást 15 óra irányába is, a sarokba. Alternatív megoldásként alkalmazhatjuk azt is, hogy kinyitjuk az ajtót, majd oldalról beszondázunk. Ilyenkor láthatjuk a 12 óránál lévő gyanúsítottat, de nagyon kockázatos lépés, nehogy lelője a civilt, vagy kirohanjon. Akár látunk valakit odabent, akár nem, lökjünk be egy villanót. Irány vissza a folyosó vége, amit annyira fedeztünk bejövetelkor. 15 óránál egy pihenőhelyiségbe juthatunk be, de mielőtt megközelítenénk legyünk résen, a sarokban gyanúsított várhat ránk. Amint megkötöztük a civileket, irány vissza a folyosó. Szemmel láthatóan volt egy ajtó a bal oldalon, ami mellett elmentünk, nem véletlen. Ez egy nagyon pici lyuk, szondázzunk be az ajtaja alá. Szerencsés esetben csak egy ordibáló civil lesz bent, ha pechesek vagyunk, akkor fegyveres is tartózkodik vele. Második esetben a C2 effektus megoldja a problémát.


Haladjunk le a lépcsőházban, amelyik alsó bejáratát előzőleg már kiékeltük. A köztes emeleten lévő ajtót jelenleg ne piszkáljuk, haladjunk a parkoló felé. Legyünk nagyon óvatosak, mert a parkoló bejárata előtt lehet egy gyanúsított. Ha van valakinél pisztoly, lure technikával előcsalogatható. Törjük fel az ajtó zárát, majd szondázzunk. 11 óra irányába távol lehet gyanúsított, illetve 15 óránál is, de őt látni fogjuk, ha ott áll. Dobjunk be egy villanót 11 óra felé és 14 óra felé, így elkaphatunk mindenkit, ha netán valaki pluszban még egy kocsi fedezékében bujdosik. Ellenőrizzük a garázst, haladjunk óvatosan, majd irány vissza ahhoz a szobához, ami mellett elsétáltunk az előbb.


Beszondázhatunk alá, de nagy valószínűséggel senkit sem fogunk látni. Amint bementünk, azonnal tekintsünk a 15 óránál lévő irodabódé felé, mert ott lehet gyanúsított. 12 óránál 9 és 15 óra irányába is lehetnek. Egy flashsel könnyen elfoghatjuk őket, de vigyázzunk a szerverszobát elválasztó üvegfalra is, nehogy onnan öljenek meg minket. Az ajtó alá betekintve 15 óránál láthatunk csak egy fegyverest. 12 óránál a sarokban lehet gyanúsított, illetve jobb oldalra haladva szintén egy szerverekkel körbezárt lyukban lehet gyanúsított, akit az ottani sarokból könnyedén elkaphatunk, mivel a kis résen át megy a lövedék. Ha minden jól megy, akkor teljesítettük is a küldetést és a szerverszobában senki sem lesz. Ha ez mégsem így van, hajítsunk a szoba végébe egy villanót, de ügyeljünk a 14 óránál guggoló civilre is, nehogy mellette álljon a gyanúsított!

A bejegyzés trackback címe:

https://swat4hq.blog.hu/api/trackback/id/tr365136733

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: 2 2019.03.15. 01:31:50

Download Heart on His Sleeve - Cloud nine fake weed

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása