5 Ötödik küldetés: Victory Imports Auto Center

Ajánlott felszerelés/játékos:
Elsődleges fegyver: Less Lethal (Zöld Babzsákos) Shotgun
Másodlagos fegyver: M1911-es pisztoly (JHP töltény)
Taktikai eszközök: Optiszonda 1x, CS Gáz 3x, Ajtóék 1x
Ajtótörő eszköz: C2-es töltet
Öltözék: Gázmaszk, Könnyű páncél

Egy könnyű, de elég szivatós pályával lesz dolgunk. Haladjunk szép lassan előre a sarokig, majd óvatosan bújjunk ki mögüle. 11 és 12 óránál a távolban lesz 2 ajtó és nagy valószínűséggel gyanúsítottak is. Ha tudjuk, akkor fegyverezzük le őket. A fal mellett haladva a bal oldali ajtót (amely egy emeletes garázsba vezet) ékeljük ki. Ez fontos lesz a végjátékhoz, hogy ne tudjanak elmenekülni a gyanúsítottak. Ha 12 óránál nyitva van az ajtó, akkor zárjuk be, majd szépen kerüljünk egyet és szondázzunk be az ajtó alatt, amelyik ugyanabba a helyiségbe vezet. Ez a szoba általában üres, de 12 óránál a sötétben érhetnek meglepetések. Amint betoppantunk 3 darab ajtó fogad minket. A 11 óránál fekvőt ékeljük ki, majd a jobb oldalon a közelebb lévő ajtó alatt szondázzunk be.

 Ez egy nagyon trükkös szoba, mert a szemben álló kocsi mögött nagy valószínűséggel bujkálni fog valaki, akit elég nehéz kiszúrni, de ha figyelmesek vagyunk észrevehetjük, hogy a kocsi alól kilátszik a lába szerencsétlennek. Üröm az örömben, hogy a 12 óra irányában álló oszlop mögött is állhat fegyveres, akit esélytelen, hogy innen észrevegyünk. (Előfordul, hogy néha 15 óra irányába, szorosan a fal mellett, a sötétben várakozik) Szintén skubizzunk 9 óra felé, mert a szobába onnan is nyílik egy ajtó. Kiváló menekülési útvonal a gyanúsítottak számára arról nem is beszélve, hogy onnan is betoppanhatnak. Szóval a mellettünk lévő másik ajtó alá is tekintsünk be. Ha nincs ott senki, akkor hajítsunk a garázsba egy gázt, majd tisztítsuk meg a terepet. Ha a másik ajtónál is vannak, akkor előbb oda telepítsünk egy C2-t, robbantsunk majd csak utána dobjunk gázt a garázsba. Amint a garázst elintéztük, haladjunk tovább. 12 óránál egy lépcsőt fogunk látni. Legyünk nagyon óvatosak, mert onnan is leszabadulhatnak! De még mielőtt ezzel foglalkoznánk, a jobb oldalunkon fekvő mellékhelyiséget ellenőrizzük le. Ha van bent valaki és nem a sarokban áll, akkor alkalmazzuk a C2 effektet. DE! ha az illető 9 óránál a sarokba guggolva vár minket, akkor ez a módszer nem fog beválni és csak a gránát segíthet, vagy ha merészek vagyunk és van nálunk paprikaspray, akkor fújjuk le. Most koncentrálhatunk a lépcsőre. Valakit állítsunk oda őrködni, amíg leellenőrizzük a másik két ajtót. Pont a lépcsővel egy vonalban, 15 óránál megbújhat egy fegyveres, de a környező polcok között is nézzünk át, nehogy meglepetés érjen. Szerencsére ezen esetek száma ritka. A lépcső alatt van egy kis lyuk, amely általában üres, viszont alkalmanként ott találhatunk rá a tulajdonosra. Biztos ami biztos, ellenőrizzük azt is.


Észrevehetjük, hogy a jobb oldalon van egy ajtó, ami a parkolóba vezet. Ha bekukkantunk alá, akkor láthatjuk, hogy messze, 10 óránál lehet 1-2 gazfickó a sarokban. Ne kockáztassunk, lepjük meg őket egy füstgránáttal. Az ajtóval szemben, 12 óránál a kerítéssel elkerített kis résznél van egy generátor szerűség, ami mögött szintén megbújhat egy-két mókamiki, szóval legyünk résen.


Irány vissza a lépcsőhöz. Most először alkalmazzuk a kicsalogatós technikát. Amíg a többiek fedezik a lépcsőt, egyvalaki kapja elő a kis pisztolyt és adjon le 2-3 határozott lövést a lépcső végén lévő falba. Most várunk. Ha minden a terv szerint halad, akkor szitkozódásokat és lépteket fogunk hallani, ami csak annyit jelent, hogy valaki jön. Amint látómezőbe ér, ne sajnáljuk megzáporozni a zöld sotival. Ezt játsszuk még el vagy kétszer, majd ha már biztosak vagyunk benne, hogy nincs több a közelben, nagyon óvatosan kezdjünk el felfelé haladni. Forduljunk balra és tisztítsuk meg a tetőt, amíg valaki a lépcső alján marad és fedezi a többieket. Lessünk be az ajtó alá, bár kétlem, hogy fogunk látni valamit. 9 és 11 óránál a sarokban lehet civil és gyanúsított egyaránt, illetve 13 és 15 óra szórásában a szellőzőrendszer mögött lehet maximum 2 jómadár. Gázt nekik majd bilincset a csuklóra.


Induljunk lefelé. 12 óránál láthatunk egy konyhát, onnan is előtörhetnek, de közben nagyon óvatosan tekintsünk be a 15 óránál elhelyezkedő folyosóra is, mert itt általában party szokott lenni. 2 embert küldjünk be a konyhába, a többiek induljanak meg a folyosó felé, szigorúan guggolva! 13 óránál az ajtó nélküli bejárat előtt van egy kis elbarikádozott rész, ahol maximum 2 bűnöző lehet. Persze közben folyamatosan fedezzük a 12 óránál fekvő ajtót, nehogy berontson valaki. Amint biztosítottuk az ajtót, még mindig ne álljunk fel, ugyanis a hátunk mögött elég nagy rés van ahhoz, hogy áldozattá váljunk. A konyhából nyíló ajtó alól könnyen ráláthatunk ugyanerre a szobára. Sok mindent nem fogunk látni, mert sok az oszlop, a berendezés és 12 óránál egy pult is van. Egyedül a 11 óránál álló fickóra láthatunk rá, ha ott áll. Nagyszerű. Hajítsunk be egy gázt, lehetőleg a pult mellé közel, hogy a füst el tudjon terjedni az egész szobában. A pult melletti ajtón óvatosan haladjunk be. Szondázni nem érdemes, mert nem valószínű, hogy fogunk látni bárkit is. Elsőként 15 óra felé érdemes skubizni és kapcsoljuk be a fegyverlámpát, mert semmit sem fogunk látni. Azután 9 óra felé nézzünk, a játékgépek között várhatnak ránk. Amint megbizonyosodtunk róla, hogy itt is tiszta minden, induljunk el a bal oldali kacskaringós folyosón.


Az ajtó alatt nem érdemes benézni, mert a sötétségen kívül semmit sem fogunk látni. 9 óránál a sarokban guggolhat egy civil, illetve az ablakokra érdemes figyelni, mert a vasállványon végig állhatnak gyanúsítottak. Amint beértünk, fedezzük a lépcsőt és hajítsunk be 1, a biztonság kedvéért 2 gázt a földszintre. Mivel ezelőtt gondosan kiékeltük mind a két kijáratot, így szerencsétleneknek esélyük sincs lelépni. Ha mindenkit megkötöztünk, jelentettünk és begyűjtöttük az elejtett fegyvereket, végig is vittük a pályát.


A bejegyzés trackback címe:

https://swat4hq.blog.hu/api/trackback/id/tr345133031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása