3 Harmadik küldetés: Qwik Fuel Convenience Store

Ajánlott felszerelés/játékos:
Elsődleges fegyver: Less Lethal (Zöld Babzsákos) Shotgun
Másodlagos fegyver: M1911-es pisztoly (JHP töltény)
Taktikai eszközök: Optiszonda 1x, CS Gáz 3x, Wedge (Ajtóék) 1x
Ajtótörő eszköz: C2-es töltet
Öltözék: Gázmaszk, Könnyű páncél

Elérkeztünk az első nagyobb kihíváshoz. A spawnpontnál lévő hátsó bejárat zárva van. Ne piszkáljuk, de ha nagyon el vagyunk eresztve ajtóékekkel, ékeljük ki a biztonság kedvéért. Ha kicsit visszább megyünk, könnyen ráláthatunk a kinti, fedetlen rakodótérre. Ha látunk gyanúsítottakat, pörköljünk nekik oda a babzsák sotival. Nagyon óvatosan haladjunk a konténer felé, amely egy nagyobb, nyitott udvaron van. Ha egyjátékos módban játszunk, a mesterlövész értesíteni fog, ha mozgást lát. Tegyük fel, hogy ez nem így van, szóval óvatosan haladjunk a konténer mellett. Itt általában szokott lenni egy fegyveres fickó, 9 óránál a sarokba bebújva, rosszabb esetben a konténerben. A mellékhelyiségek általában üresek, maximum civilek lehetnek bennük. Kivételes alkalom, amikor az őrült nőszemély bent tartózkodik. C2 effekttel könnyen ártalmatlanná tehetjük, ha beigazolódik az állításom. A bejárati ajtót nagyon óvatosan közelítsük meg. Érdemes előtte a bal oldalán, a motorkerékpárnál levő ablaknyíláson bekukucskálni, mi a helyzet. Ezután kapjuk elő az optiszondát. 12 óránál lesz egy ajtó. Egyelőre hagyjuk békén, és ha nincs mozgás, hatoljunk be 15 óra felé. A bolt fő része felé vezető ajtó ha nyitva van, zárjuk be és azonnal csapjunk alá egy ajtóéket. Tegyük ugyanezt a mellette lévő pihenő helyiséggel is.

Induljunk vissza ahhoz az ajtóhoz, amely a bejárati ajtóval szemben helyezkedik el. Itt szinte mindig vannak gyanúsítottak, 1-3-ig is akár. Szondázással nem érdemes vacakolni, a jobb oldalon elhelyezkedő pult miatt úgysem fogunk látni semmit. Ajtó kinyit, gáz nekidob az ajtó sarkának, majd 3-4 másodperc várakozás után hatoljunk be. Ha megvannak, haladjunk tovább. A következő ajtó zárva lesz, szóval törjük fel a zárat. Egy L alakú folyosóhoz érünk. Vigyázzunk, mert a folyosó végén levő ajtó mellett a ládáknál épp elég hely van, hogy elbújjon oda valaki. A következő ajtó egy fagyasztórészlegbe nyílik. Itt általában mindig van egy civil, de szondázzunk, lehet vannak gyanúsítottak is. Ha igen, adjunk nekik is gázt. Amint beléptünk, legyünk nagyon óvatosak. A jobb oldalon végig üveg van, így könnyű célponttá válhatunk, ha észrevesznek. Ajánlott kikapcsolni a fegyverlámpát is. Haladjunk tovább a bolt fő részébe. Guggolva, szépen a polcok mellett haladjunk és ártalmatlanítsunk mindenkit. Ha kell, alkalmazzunk gázt is. (Nagyon ajánlott figyelni a kassza mellett lévő plexiüveget is, mert onnan is sec-perc alatt lepuffanthatnak, ha óvatlanok vagyunk.

A következő szoba kicsit komplikált lesz. 9 óránál a plexihez jutunk, 15 óránál pedig a kiékelt helyiségbe. Szedjük ki az előzőleg berakott ékeket és az előszobából szondázzunk be a pihenőhelyiségbe. Ha nagy a baj, (mert általában nagy, amikor az őrült nő is ott van) akkor dobjunk be nekik egy gázt. Ha megtisztítottuk a szobát, innen már könnyebb rálátni a plexis folyosóra is. Menjünk is oda a plexivel szemben levő ajtóhoz. Szondázzunk be. Ha senkit sem látunk, akkor nagyon óvatosan, 9 óra felől kerüljük meg a rakományt. Ha van bent gyanúsított, vagy nem vagyunk biztosak a dolgunkban, dobjunk be egy gázt. Nagyon vigyázzunk, mert 15 óránál, a polcok mögött is lehet gyanúsított. Az utolsó helyiséghez érkeztünk. A duplaszárnyas ajtó a rakodóhelyiséghez vezet, az ajtó nélküli szobába dobjunk be egy gázt. Ha minden igaz, sikerült mindenkit elkapnunk és vége is a küldetésnek.

A bejegyzés trackback címe:

https://swat4hq.blog.hu/api/trackback/id/tr485126460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása