2 Második küldetés: Fairfax Residence

Ajánlott felszerelés/játékos:
Elsődleges fegyver: Less Lethal (Zöld Babzsákos) Shotgun
Másodlagos fegyver: Taser (Sokkoló)
Taktikai eszközök: Optiszonda 1x, CS Gáz 4x
Ajtótörő eszköz: C2-es töltet
Öltözék: Gázmaszk, Könnyű páncél

A második bevetés még az elsőnél is könnyebb lesz. Összesen 3 civilre, (beleértve a sebesültet is) illetve egy vagy kettő gyanúsítottra kell számítanunk. Itt is két oldalról hatolhatunk be. Az első emeletet az főbejáraton át közelíthetjük meg. Az ajtó zárva lesz. Álkulcs kézbe, zár feltör. Fairfax mama vagy az előtérben, vagy a fürdőszobában, vagy a folyosó végén lévő két hálószoba egyikében tartózkodhat. Nagyon makacs teremtmény, mutassuk hát meg neki, milyen erővel is bír a sokkoló. Legyünk óvatosak, mert ha a zöld ruhás fickó is a házban van, ő is előfordulhat ezeket a helyeken! Az alagsorba a lépcsőn keresztül juthatunk be. Itt nagyon ügyeljünk, ugyanis 9 óránál ott lehet a két jómadár.

A hátsó ajtótól nekifutva egy garázsban találjuk magunkat. A zárat fel kell törni, és nem árt előtte szondázni, mert Lawrence itt is megbújhat. Ha mégsem itt lenne, akkor a következő ajtó zárját is törjük fel szép halkan, majd kukkantsunk be az ajtó alá. Eljutottunk abba a helyiségbe, ahová a lépcsők vezetnek. Meglehet, hogy mind a két jómadár ide bújt, ha az előző esetek nem jöttek be. Ha így van, az ajtó sarkának hajítsunk neki egy gázgránátot, amely belepi az egész helységet. Haladjunk tovább a folyosó végén található ajtó irányába. Bal oldalt a kis folyosó végén még találhatunk egy kazánszerű helyiséget. Nem érdemes vele foglalkozni, de nagy ritkán előfordulhat, hogy oda spawnol be a gyanúsított, szóval ellenőrizzük inkább a helyet. Nos, az előttünk lévő kuplerájból is kifuthat Lawrence, ha az eddig felsorolt esetek még nem nem igazolódtak volna be. A zár feltörése után hajítsunk be neki egy gázgránátot, ha így lenne.

Két helység maradt hátra. A kuplerájból nyíló ajtó nagy valószínűséggel nyitva lesz. Jobb oldalról egy függöny mögött találhatunk egy szerencsétlen civilt, Lawrence társaságában, ha még nem bukkant volna fel. Egy gáz itt is sec-perc alatt kikotor mindent. Ezután egyenes út vezet egy kézzel vájt alagútrendszeren keresztül Melinda Kline felé. Lawrence itt is felbukkanhat, de ez is elég ritkának mondható. Ha megkötöztük és jelentettük a bázisnak, kész is a misszió!

A bejegyzés trackback címe:

https://swat4hq.blog.hu/api/trackback/id/tr165126421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása