1

Első küldetés: Food Wall Restaurant

Ajánlott felszerelés/játékos:
Elsődleges fegyver: Less Lethal (Zöld Babzsákos) Shotgun
Másodlagos fegyver: Taser (Sokkoló)
Taktikai eszközök: Optiszonda 1x, CS Gáz 4x
Ajtótörő eszköz: C2-es töltet
Öltözék: Gázmaszk, Könnyű páncél

Az első küldetés nagyon egyszerű, meglepő módon mégis több gyanúsítottal futhatunk rajta össze, mint a második pályán. A kocsitól indulva két lehetőségünk lesz. Vagy a főbejáraton keresztül hatolunk be, vagy a hátsó bejárat felől közelítjük meg az épületet. Első alternatívaként az első bejáratot válasszuk.
Az ajtón áthaladva nagy valószínűséggel nem fogunk gyanúsítottba botlani. Általában a kassza mögött, illetve az asztaloknál találhatunk egy civilt. Rosszabb esetben az asztaloknál állhat egy gyanúsított, de ezen esetek száma elenyésző. Kicsivel beljebb, a bal oldali folyosón két vécét találhatunk. Ezekben általában csak civilek vannak, de néha megeshet, hogy az egyikbe beesik egy rosszarcú. Ha nem figyel, sokkolóval, zöld sotival, paprikasprayvel könnyen elintézhető, ha az ajtó felé van fordulva, akkor jöhet a C2 trükk. A konyhában általában 1-2 vagy egyetlen egy gyanúsított sem található. Az esetek nagy részében felszólításra megadják magukat, de ha biztosra szeretnénk menni, adjunk nekik egy kis füstöt.

Most vegyük át a második lehetőséget, amikor hátulról szabadulunk be. Amint elértük a furgont, guggoljunk le. A hátsó bejáratnál az esetek többségében csak civilek vannak, de könnyen megeshet, hogy egy fegyveres is vár reánk. Ha netán így lenne, ártalmatlanítsuk zöld sotival. Mielőtt belépünk az ajtón, használjuk az optiszondát. A folyosó végén lehetnek gyanúsítottak, és számításba kell venni a konyhát és a raktárt is. Ha nem vagyunk biztosak a dolgunkban, hajítsunk a konyha felé egy gázt. Ettől rosszbajt kapnak és addigra elkaphatjuk a folyosón ólálkodó másik fickót is. Ha a konyha+folyosó párosban sokan vannak, akkor nagy valószínűséggel a raktárban senki sem lesz. De ne igyunk előre a medve bőrére, hajítsunk be ide is egy füstgránátot. A 12 óránál lévő szekrény sarkánál, illetve a lenyúló, 9 óránál elhelyezkedő polcoknál meglapulhat egy-egy gyanúsított. Fontos megjegyezni, hogy a 11 óra felé dobott füstgránát nincs hatással a 9 óránál csücsülő gyanúsítottra. Ha elkaptuk őket, irány az emelet.

Az ajtó zárva van. Mielőtt bármit is csinálnánk, törjük fel a zárat. A lépcső tetején lehet egy gyanúsított. Több lehetőség is van: 1. Ha van nálunk lőfegyver, csalogassuk ki és fegyverezzük le. 2. Nyissuk ki az ajtót, majd óvatosan oldalazva lőjük meg a zöld sotival. 3. Gránátot alkalmazunk. Miután ezzel megvagyunk, a lépcső tetejére érve a bal oldalon találunk egy ajtót, mögötte egy nagyobb szobával. Ha vannak benne gyanúsítottak, akkor vagy innen, vagy az ajtótól jobb oldalra található mellékhelyiségből hajítsunk közéjük egy gránátot. Ha már itt járunk, ne felejtsük el felvenni a MAC 10-es gépfegyvert. Az utolsó szobához értünk. Itt előfordulhat, hogy party van. 9-10-11-12 óránál fordulhatnak elő a fickók, beleértve azt is, hogy az ágy mögött is állhatnak. Egy gránát mindet elintézi, tetszés szerint a C2 trükköt is alkalmazhatjuk. Ha így sem kaptunk el mindenkit, akkor az utolsó fickó a szobára nyíló fürdőszobában lesz. Hajítsunk be neki egy füstgránátot és élvezzük a sikert. (Bármennyire is alkalmazhatónak tűnik a C2 trükk, ne alkalmazzuk, mert ezzel csak megsebesítjük az áldozatunkat!)

A bejegyzés trackback címe:

https://swat4hq.blog.hu/api/trackback/id/tr755124712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása